A hozzátáplálást lehet tejpéppel kezdeni?
A hozzátáplálás megkezdésénél az esti szopást célszerű utoljára kiváltani. Sokszor lelki szükséglete a babának az esti szopi, megnyugszik tőle.
Új ételt ne estére vezess be szerintem, mert ha érzékenyebb rá, megfájdul a hasa tőle, még többször kell éjszaka felkelned :(
Nekem az vált be, hogy lefekvés előtt gyakrabban szoptattam (pl. fél 8-kor és fél 9 körül is).
Mennyi idős a baba?
Először a tízórait szoktuk kiváltani, gyümölccsel (alma, barack, banán), majd az ebédet vagy az uzsonnát főzelék, uzsonnára lehet tejpépet/gyümölcsöt adni, vacsorára is lehet tejpépet, de először ne akkorra adjál neki, hanem délelőtt,ha esetleg allergiás rá vagy a pocakja fájna tőle.
Kóstoltasd vele délelőtt 3-4 napig, ha semmi tünet akkor mehet este is, de mindig apránként, valamennyi tápszer vagy tej, maradjon azért estére,altatónak, a lányom imádja a tejet 1,5 évesen is este inni, szokássá vált.
23:04
Értem! Ahogy írtad, úgy ki lehet próbálni.
Nappal eleget eszik? Biztos, hogy éjszaka az éhség miatt kel fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!