Hasfájós babák anyukái! Nektek a Milupa Pepti bevált?
1 éves koráig azt kapja a fiam, de nem tudom, hogy attól múlt-e el a hasfájása, mert akkor volt 4 hónapos, mikor kezdtük.
De azt nem hasfájásra írják fel, hanem tejallergiára, azt tudtad?
és nem mondta a doktornő? Nagyon kedves... erről azért kéne tájékoztatnia.
Nem lehet tőle semmi baja, csak azért írtam, mert gyanús volt, hogy nem tudsz róla, és azért jobb tudni. Ez egy nagyon drága tápszer teljes áron 3000 körül van a 450 grammos, akkor szokták felírni, ha tejallergiás tünetei vannak a babának. Ez lehet hasfájás is, de inkább ekcéma, állandó híg széklet, hasmenés, súlyos esetben véres széklet szokott lenni.
Néha adják olyan babáknak is, akiknél a családban előfordult ilyen allergia, akkor rögtön ezt szokták írni.
Jobban le van bontva benne a tejmolekula, így ha arra érzékeny, könnyebben emésztheti.
Az íze nem valami jó, bár a fiam eszi. 2-3 hét múlva volt eredmény.
Nyugodtan add, én örültem volna, ha nem kell orvosról orvosra járnom, hogy végre felírják ezt (valóban tejallergiás). 6 hónaposan szokták javasolni a HA kipróbálását.
és ha szopik is, minimalizáld a tejfogyasztást.
jobbulást a picinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!