Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez igaz? Sajnos a babám...

Ez igaz? Sajnos a babám nagyon hasfájos és probáltuk már az infacolt, gripe watert most az espumizánt használjuk és ez most bevált.

Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy ha sok ilyen cuccot kap a baba hozzászokhat és hogy ha nagyobb lesz es nem lesz hasfájos akkor is adni kell neki mert majd nem tud magátol pukizni. Ez télleg igy van?
2010. ápr. 23. 22:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Én soha nem adtam ilyem gyógyszereket a babámnak,mert nem tartom egészségesnek. Édeskömény teát kapott,és tornáztattam,maszíroztam a pociját. Nálunk bevált.

Elképzelhető,hogy hozzászokik.

2010. ápr. 23. 22:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Én ezt még sose hallottam.

Nekünk Infacol nem vált be, de az Espumisan cseppek igen. De abból sem úgy adagoltam, ahogy a használatiban volt.

1 üvegcsével elfogyasztottunk, és utána semmi baja nem volt már a pocijával. Most 4.5 hós és semmi gond!

A pocakfájás pedig a 7. hét végén múlt el.

2010. ápr. 23. 23:18
 3/5 anonim ***** válasza:
én infacolt használtam 3 hós koráig.most 5 hós és úgy durrogtat,hogy egy felnőtt megirigyelheti.
2010. ápr. 24. 05:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk is az Espumisan jött be. Nem hallottam ilyenről, de nem hinném hogy a gyógyszerészek, védőnők, orvosok ajánlanák, ha tényleg ilyen gondokat okoz. Egyébként nem szívódik fel, csak nagyobb levegő buborékokat csinál a pocakban, hogy az könnyebben jöjjön ki. Én inkább ez mellett döntöttem, minthogy teát adjak neki :)

2010. ápr. 24. 06:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát igen, ki mit tart jobbnak azt választja. Én adtam teát is, cseppeket is, tornáztattam is, sőt! meg is kakiltattam, és annál jobban semmi nem hatott! Amúgy meg én még nem hallottam olyan babáról, akinek nagyobb korában is adni kellett ezt a cuccot, hogy tudjon pukizni. Mi a babáinkat pukipárnáknak hívjuk, mert annyit és olyan hangosakat pukiznak, hogy csak na! Pedig kapták ezeket a cseppeket (nálunk a sab simplex jött be) 3,5 hónapos korukig, most pedig 10 hósak. semmi bajuk szerencsére!
2010. ápr. 24. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!