Ez igaz? Sajnos a babám nagyon hasfájos és probáltuk már az infacolt, gripe watert most az espumizánt használjuk és ez most bevált.
Én soha nem adtam ilyem gyógyszereket a babámnak,mert nem tartom egészségesnek. Édeskömény teát kapott,és tornáztattam,maszíroztam a pociját. Nálunk bevált.
Elképzelhető,hogy hozzászokik.
Én ezt még sose hallottam.
Nekünk Infacol nem vált be, de az Espumisan cseppek igen. De abból sem úgy adagoltam, ahogy a használatiban volt.
1 üvegcsével elfogyasztottunk, és utána semmi baja nem volt már a pocijával. Most 4.5 hós és semmi gond!
A pocakfájás pedig a 7. hét végén múlt el.
Szia!
Nekünk is az Espumisan jött be. Nem hallottam ilyenről, de nem hinném hogy a gyógyszerészek, védőnők, orvosok ajánlanák, ha tényleg ilyen gondokat okoz. Egyébként nem szívódik fel, csak nagyobb levegő buborékokat csinál a pocakban, hogy az könnyebben jöjjön ki. Én inkább ez mellett döntöttem, minthogy teát adjak neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!