Anyukák! Ti nem szoktatok a babátok mellett "unatkozni"? Már úgy értem, hogy mindig ugyanaz történik nap, mint nap, és már unalmas kicsit.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 27. 17:34
22/30 anonim válasza:
hát igen, ma is dög unalom volt a séta. mindne nap ugyanazt csinálni...
23/30 anonim válasza:
Én nem unatkoztam még a 14 hós babám mellett eddig. Pedig sokáig egyedül sétáltam én is, és még Apa se volt esténként, mert külföldön dolgozott... Alapjáraton imádok sétálgatni, sokszor elröpült 2 órácska séta közben és észre se vettem :) Itthon meg egyszerűen nem jutok el az unatkozásig, még ha alszik sem :) Ha ébren van játszunk, énekelünk, beszélgetünk stb... Minden nap tud újat produkálni és már előre félek, hogy túl gyorsan elrepül ez a pár év amikor csak "egymásnak vagyunk" :)))
25/30 A kérdező kommentje:
Hű hát jó sokan írtatok :)Én Lőrinciből írok.Szerintem itt biztos nincs Anyuka aki Lőrinci. De jó lenne ha lenne,akivel sétálgathatnék. :) 21:31-es Te nagyon jól csinálod,így bizony nem lehet unatkozni.Természetesen én is sokat foglalkozok a kisfiammal,nagyon édes kis fiúcska,sokat mosolyog,nevetgél imádom Őt.De mégis hiányzik a társaság :((( Amikor alszik,ahogy most is,én addig vagy főzök,vagy takarítok,vagy éppen a gép előtt ülök.Ez a kikapcsolódás.Szoktam látni Anyukákat,de általában párban vannak,akkor már nem szólítom le Őket,hanem egyszerűen köszönünk,és kész tovább megyünk...
2009. ápr. 28. 11:29
26/30 anonim válasza:
elvagyunk mi itt netezgetünk :)))
27/30 anonim válasza:
Budapest, 12.ker. Mom park környéke?
28/30 A kérdező kommentje:
Igen a net is jó,de nem mindig,mert jobb kint lenni,az én fiam nem sokáig van el a kiságyában,mert követel engem :))) Most a nagy ágyon van,de mindjárt megyek ki Vele csak ne fújna ez a szél!Aztán alszik egy jót kint.
Mindenkinek jó babázást,sétálgatást!
2009. ápr. 28. 13:21
29/30 anonim válasza:
Mi is unatkozunk néha. Az én kis 2 éves lányom már kérdezi, mit csináljunk anyuka? Most épp aludni nem akart, nagytesó az isiben, kint fúj a szél, úgy hogy ilyenkor a videplayert szoktuk böngészni. Van neki is kedvencei, pl. a Gumimacit soha nem unja, vagy mesét keresünk rajta. Olykor kint is unják magukat, ilyenkor egy közeli ismerősünkhöz megyünk el, ahol 7 hónapos ikrek vannak, az anyukával beszélgetünk, ők meg a kicsikhez gügyögnek.El lehet menni olykor a mamákhoz, ahol akár egy egész délutánt el lehet tölteni. Ilyenkor a mama is unokázhat egy kicsit, mi is jót beszélgethetünk addig anyuval, vagy anyóssal, a gyerekek is szívesen mennek.Vagy kerékpártúrára menni, már ha valakinek van annyi idős a gyereke, hogy bicikliülésbe teheti.
30/30 anonim válasza:
kedves 'Mom park környéki' anyuka, mi nem is vagyunk olyan messze :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!