Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Ti nem szoktatok a...

Anyukák! Ti nem szoktatok a babátok mellett "unatkozni"? Már úgy értem, hogy mindig ugyanaz történik nap, mint nap, és már unalmas kicsit.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 27. 17:34
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
én fogom a babómat és megyek plázázni ha már nembirok magammmal
2009. ápr. 27. 17:55
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
pedig használj ki minden percet, olyan gyorsan telik az idő.én 7 hónapja szültem a 2. babámat,nem lesz több:(( próbálok minden időt vele lenni. most pld itt ül az ölemben. sétáláskor pedig "dijazom "a kerteket, olyan szépek ilyenkor tavasszal. a nagyfiam már 10 éves, hivom mindig, vele beszélgetünk.
2009. ápr. 27. 18:02
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
hu hat en is igy vagyok ezzel csak hát babikám ,ha nem alszik nem szeret babakocsizni,pedig mennek vele mindenhova hogy ne unatkozzak!
2009. ápr. 27. 18:37
 14/30 A kérdező kommentje:

Hát igen,én is úgy vagyok vele,hogy ha sétálgatok nézem a kerteket,de azok is már nagyon egyhangúak,mindig ua.Ahol mi lakunk,itt nagyon zárkózottak az emberek :( Próbáltam közeledni,de hiába.Sajnos depis lettem,mert itt tényleg "nincs" senki akivel barátkozhatnék,beszélgethetnék.Egyedül a férjem van,de Neki dolgoznia kell,mert különben nem élnénk meg.Borzasztó tényleg,hogy az emberek ennyire zárkózottak lettek,persze van kivétel.Remélem azért a jövőben találok majd barátokat.Igen rohan az idő én is észre vettem,most 4,5 hónapos a kisfiam,de olyan,mintha tegnap jöttünk volna ki a kórházból :)

Köszi mindenkinek a választ!

2009. ápr. 27. 18:38
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Én még a szülésfelkészítőn ismerkedtem meg egy kedves kismamával akiről kiderült, hogy tőlünk 2 lépcsőházzal odébb lakik. Ráadásul ugy jött ki, hogy ugyanaz nap születtek a babáink! Igy mi azóta is szinte mindennap eggyütt toljuk a kicsiket és igy nem unatkozunk.
2009. ápr. 27. 18:42
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Hónapokon keresztül én is egyedül tologattam/kenguruztam....szintén senki se akart velünk sétálni.Maradtak az öreg mamik,a buszmegállóban állók....és hova tovább egyre több embert ismerek meg.Most mióta bejött a jó idő-találtam magunknak egy kocsitársat...és 100%jobb.

Szerintem igen is oda kell menni a 2xi köszönés után szóba elegyedni velük,mert mi van ha pont ő is ezzel küzd?

Úgyhogy hajrá,ne unatkozzunk :-) ha az idő engedi,most pénteken bográcsozás Bakonyban

2009. ápr. 27. 18:51
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Egy párszor már láttam itt olyan kérdést,hogy anyuka kiírta,hogy itt és itt szokott sétálni és nem lenne-e kedve vkinek csatlakozni hozzájuk. Miért nem írtok ki ilyet ti is? Vagy itt kiírnátok. Lehet hogy pont egymással " szemeztetek" . :)
2009. ápr. 27. 19:44
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
mármint azt írjátok ki,hogy hol laktok. bocsi,ez kimaradt. :)
2009. ápr. 27. 19:46
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
sajna én is egyedül tologatom Danikat,de egyébként ki hol lakik,hátha egy házzal odébb csak nemtudunk rola:)sokszor felek leszolitani vkit hogy nincs e kedve egyutt setalni.
2009. ápr. 27. 19:50
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg valaki Egerből :)
2009. ápr. 27. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!