Anyukák! Ti nem szoktatok a babátok mellett "unatkozni"? Már úgy értem, hogy mindig ugyanaz történik nap, mint nap, és már unalmas kicsit.
Hát igen,én is úgy vagyok vele,hogy ha sétálgatok nézem a kerteket,de azok is már nagyon egyhangúak,mindig ua.Ahol mi lakunk,itt nagyon zárkózottak az emberek :( Próbáltam közeledni,de hiába.Sajnos depis lettem,mert itt tényleg "nincs" senki akivel barátkozhatnék,beszélgethetnék.Egyedül a férjem van,de Neki dolgoznia kell,mert különben nem élnénk meg.Borzasztó tényleg,hogy az emberek ennyire zárkózottak lettek,persze van kivétel.Remélem azért a jövőben találok majd barátokat.Igen rohan az idő én is észre vettem,most 4,5 hónapos a kisfiam,de olyan,mintha tegnap jöttünk volna ki a kórházból :)
Köszi mindenkinek a választ!
Hónapokon keresztül én is egyedül tologattam/kenguruztam....szintén senki se akart velünk sétálni.Maradtak az öreg mamik,a buszmegállóban állók....és hova tovább egyre több embert ismerek meg.Most mióta bejött a jó idő-találtam magunknak egy kocsitársat...és 100%jobb.
Szerintem igen is oda kell menni a 2xi köszönés után szóba elegyedni velük,mert mi van ha pont ő is ezzel küzd?
Úgyhogy hajrá,ne unatkozzunk :-) ha az idő engedi,most pénteken bográcsozás Bakonyban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!