Anyukák, nálatok is vannak nyűgösebb és nyugis napok?
Kezdő anyukaként-7hetes a lányom-nem nagyon tudom,hogy ez így jó-e vagy sem...
Pár nap tök nyugis...olyan szépen elalszik,nyugodt...De aztán a következő pár napban megy a nyűgi,nem alvás,sírás-rívás...Ti ilyenkor mit csináltok??Hogy altatjátok el??mert nálunk ilyenkor kész rémálom az elalvás...tortúra...Van valami megoldás az ilyen napokra,vagy túl kell "élni"??
Sajnos tul kell elni. Kisfiam lassan 20 honapos es meg mindig vannak ilyen napok. Az alvassal mondjuk nincs gond de meg mindig nem egyszeru amikor jon a foga. Most eppen alul jon neki ketto egyszerre ugyhogy ilyenkor szegenykem tiszta nyugos.
7 hetesen nallunk is vegyesek voltak a napok. Egyik konnyebb, a amsik nehezebb. Nekem szemely szerint 7 honpos kortol lett konnyebb. Akkor kezdett el maszni a kisfiam es "kiszolgalta" magat. Ha megunt egy jatekot akkor odamaszott a masikhoz, majd ha azt is megunta akkor letamadta a polcon levo konyveket es lepakolta. Igy elvolt szinte egesz nap, tudtam tolle barmit csinalni. Ha elfaradt kidolt a szonyegen es betettem a kisagyba. :) Azelkott eleg nyugos tipus volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!