Mi lenne ha a tejbegrízt anyatejből készíteném?
Figyelt kérdés
Tetszettek nekem ezek a tejpépek, de igazából ugye az tápszer. Babám anyatejen kívül eddig semmi mást nem kapott. Tehéntejből még nem kaphat tejbegrízt, de mi lenne ha anyatejből készíteném. Van lefagyasztva egy pár pohárkával és zacskóval. Ez így adható neki? Hány hónapos korától?
Ugyanez főzelékkel, borsóval, répával, tökkel? Hány hónapos korától?
2011. szept. 29. 09:53
11/11 TKI Ibolya válasza:
11.33-nak üzenem nem szúrtál el semmit.Nekem három gyerekem van az első kettőnél nem tudtam a felengedett tejjel mit kezdeni mert olyan átható szaga nem illata szaga volt.Most a harmadiknál semmi szaga nincs.Szerintem ez függhet a hormonoktól vagy a jó ég tudja mitől de az biztos hogy ugyan úgy tárolom most is mint régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!