Milyen cipő legyen az első cipője?
Figyelt kérdés
7 hónapos a kislányom. Már feláll egyedül.
Mi legyen fontos szempont a cipő kiválasztásánál? Márka, fazon javaslatok? Pont akkorát vegyek, kicsit nagyobbat? Esetleg használtan vaterán, teszveszen érdemes ilyet venni?
2011. szept. 29. 08:33
11/12 anonim válasza:
Mi is első kiscipő vásárlása előtt állunk. Én fogok venni cipőt, mert kisfiam már szeret a babakocsi mellett álldogálni. Mezitlább meg nem lehet letenni. Még nem tudom milyet, én is várom a válaszokat. És vajon érdemes még félcipőt venni? Vagy majd csak téli csizmát? Hisz lehet 1hónap múlva már minuszok lesznek!
12/12 anonim válasza:
Mindenképp új cipő!!! Én már akkor megvettem a fiamnak, amikor a két kezünkbe kapaszkodva lépegetett. Kb. 2 hétig csak a lakásban volt rajta, napi fél órát, utána hosszabb időszakokat, de már utcán is. Mi pl. gyakran lementünk a játszóra hintázni, és egy idő után elkerülhetetlen volt, hogy a földre tegyem. Mezítláb meg csak nem... Teljesen szét nyúzta, tehát azt mondom megérte a pénzt. Ja, siesta volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!