Hol fürdetitek az újszülöttet, a szobában vagy a fürdőben?
Figyelt kérdés
Mi úgy terveztük, hogy a fürdőszobában, mert ott kényelmesen el tudom helyezni a kiskádat és vizes is lehet akármi, de most voltam egy órán és ott minden kismama azt mondta, hogy a szobában fog fürdetni, de nem igazán tudom, hogy ott hova tehetném a kiskádat. A fürdő és a gyerekszoba között 2 méter a távolság, ha megfürdetem, bebugyolálom és átviszem a szobába, akkor is megfázhat vagy hogy van ez? Ti hogy csináljátok?2011. szept. 28. 20:21
11/16 anonim válasza:
szoba,a fürdőnkben hideg van,és nem igazán tudtam mindent kényelmesen elhelyezni...
12/16 anonim válasza:
A fürdőszobában.
És ott is öltöztettem fel, a mosógép tetejére tettem egy pelenkázólapot, és azon. Mikor már a rugdalózót adtam rá, kinyitottam kicsit az ajtót, hogy nem legyen meleg, mikor kimegyünk, így mire ruhába került, már ugyanolyan volt a hőmérséklet mindkét helységben.
13/16 anonim válasza:
A hálószobában. Bevittünk egy széket és rátettük a kádat. Ott volt minden ami a fürdetéshez kellett, nem kellett a gyerekkel vizesen mászkálni. Csak kivettem a kádból és már tehettem is a pelenkázóra előkészített törülközőre.
14/16 anonim válasza:
Fürdőszoba és a pici is ott fog fürödni. Csak vigyél be mindent, ott öltöztesd fel és ha túl meleget csinálsz mielőtt kihozd nyisd ki egy kicsit az ajtót, maradjatok még bent, hogy ne legyen túl nagy a hőmérséklet különbség.
Ja és azért is ott, mert tudtunk viszonylag hamar meleget csinálni és minden elfért.
15/16 anonim válasza:
Mi a fürdőszobában fürdettük. Igaz, nem valami nagy a panellakás fürdőszobája, de kaptunk egy fa rácsot (asztalos csinálta), amit a fürdőkádra stabilan rá lehet illeszteni, és azon volt a műanyag kiskád. A mosógépnek elég nagy felülete van, így a tetejére tettük a pelenkázót. A fürdőszobát könnyebb volt télen befűteni thermoventillátorral, és már szépen felöltöztetve vittük a szobába, így nem fázott. A szobában azért sem akartunk fürdetni, mert elég nehéz és macerás lett volna a vizet kivinni utána.
16/16 anonim válasza:
Mi a szobában a szőnyeg közepére raktuk a kiskádat és ott fürödtünk.Mellé volt rakva minden ami kellett,még a törölköző is lenn volt egy darabig.Kb. 6-7hónapos koráig fürdött benn,onnantól nagykádban. A szőnyeg párszor vizes lett,de megszárad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!