anyosom fabol akar neki venni de nekem nem tetszik mert ugy gondolom hogy az ojan mint egy vago deszka nem lehet rendesen le pucolni.nem? mert bele ivodik minden a faba.gondolom. 7 honapos kislany anyukaja.
2009. ápr. 27. 10:21
1/8 anonim válasza:
Nagyon szar a fa! Műanyagot vegyél, ami tisztán tartható és van hozzá öv is, kiesés gátló, a tálcát leszedheted stb...
sokkal praktikusabb, és biztonságosabb, kényelmesebb nekik!
Sógornőm fából vett,"mondván jól járt hogy olcsóér vette", hát nagyon megbánta, meg van őrülve a miénkért!
2009. ápr. 27. 10:27
2/8 anonim válasza:
Az én lányomnak az én régi fa etetőszékem van, tökéletes.
2009. ápr. 27. 10:30
3/8 anonim válasza:
Nekem fa van.Semmi bajom vele,ugyanúgy tisztán tudom tartani.Nekem azért tettszett meg mert kisasztal és kisszék is egyben.
2009. ápr. 27. 10:32
4/8 anonim válasza:
A faetető szék asztallapja is lemosható anyaggal van bevonva. nem hiszem, hogy a takarítása különösebben macerás. Az inkább a hátránya, hogy kis lakásba nem való, mert sok helyet foglal, és használaton kívül sem lehet összecsukni. Szerény véleményem szerint az etetőszék is azon tárgyak közé tartozik amiből nem feltétlen muszáj a leghiper kakukkosat megvenni. A legegyszerűbb szerkezet is bőven megfelel a célnak, Az Ikeában kaphatók pl. ilyenek.
A hugom etetőszékét örököltük meg!Fa!Simán lehet tisztítani,semmi gond vele!Én 2 naponta áttörlöm mosószeres vízzel!
2009. ápr. 27. 10:54
6/8 anonim válasza:
Mi is fát vettünk, van hozzá öv is és tálca is, és az ülőrész nem fából van, nagyon jól lehet tisztítani, és nekem masszívabbnak tűnik. A keresztgyerekeimnek is ilyen volt, és imádták később is, amikor már asztal és kisszékként funkcionált. De attól még nem mondom, hogy szar a műanyag, én azt nem próbáltam, mert nem volt szimpi.
2009. ápr. 27. 14:30
7/8 anonim válasza:
Kedves lepontpzó!
Ha neked se a műanyag, se a fa szék nem jó, akkor mibe ülteted a gyereked????
2009. ápr. 27. 21:42
8/8 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a segitsegeket a valaszokat. (nem en pontoztalak le). minden jot neketek es jo izzu papikazast a szekben!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!