Mit gondoltok a kötelező védőoltásokról?
A dokink szerint veszélyesek és nem kellene beadatni őket. Egyes kutatók szerint összefüggés van a védőoltások és az autizmus között. Állítólag valamilyen könyv is jelent meg róla mert az évszázad tévedése oltást adni.
Most kellene megkapnia az első oltását...2 hónaposan.
Akik nem adatnák be az oltásokat, azt javaslom, kérdezzék ki a családjuk idősebb tagjait, hogy tudomásuk szerint a nagy- és dédszüleiknek hány testvére halt meg torokgyíkban, szamárköhögésben és társaiban??? Szerintetek milyen érzés lehet, amikor végignézed a 3-4 éves kisgyermeked lassú fulladásos halálát???? Ja, hogy erre nem fog sor kerülni, mert a sok birka úgyis beoltatja a gyerekét? És ha hirtelen mindenki úgy kezd gondolkodni, mint a kedves gyerekorvos? Akkor ki lesz a hibás, ha mondjuk kitör a kanyarójárvány?
Én sem oltatok minden ellen, nem fog belepusztulni, ha esetleg bárányhimlős lesz, de nem fogom a hülye elveim miatt gyermekbénulásnak, szamárköhögésnek és egyéb életveszélyes betegségeknek kitenni.
Egyébként kevés dolog kapcsán szokták nemzetközi szervezetek kiemelni Magyarországot, a WHO mégis rendszeresen megdicsér minket, hogy nálunk a világon az egyik legmagasabb az oltási arány.
Na ez egy nagy marhaság! KÖTELEZŐ az oltás! Aki nem adatja be, az meg nagyon felelőtlen!
Persze, ezt is el tudják túlozni, pl a bárányhimlő elleni oltás! Kérdem én, minek??? Felnőtt korban 1000x veszélyesebb, mint gyerekkorban, mert nagyon súlyos szövődményei lehetnek. Én is voltam bárányhimlős, túléltem... Nem is adatom be ezt az oltást a babámnak, igaz, ez nem kötelező. A vonal valahol a két megoldás között van. A kötelezőt mindenképpen be kell adatni, az ajánlottakkal pedig csak óvatosan!
De ha nem adják be a kötelező védőoltást, akkor nem mehet közösségbe a gyerek, se ovi, se iskola.
A dokid gyereke nem fog suliba járni talán????
És ez komolyan még tartja magát?
Én nem vinném egy olyan dokihoz a gyerekemet, aki a 80-as évek óta nem vett részt továbbképzésen. merthogy az autizmus-védőoltás akkori dolog.
Konkrétan a higanyt vádolták és az ENSZ már réges régen betiltotta a higany használatát védőoltásokban.
És eláruljam mi lett az eredmény, surprise surprise, pont ugyanannyi az autista gyerek, mint korábban. Tehát ez is egyértelmű, semmi köze nem volt hozzá az oltásnak.
De egyébként teljesen mindegy, mert az átoltottság meg lesz a te gyereked nélkül is, ha nem kap védőoltást és megbetegszik (ahogy egyébként sokan minden évben például Németországban) te bajod. Így mondjuk az én gyerekem nem kerül veszélybe a te butaságod miatt, de tényleg azért gondolkodj el.
Mai napig élnek egyébként emberek (kicsit sem emberi életet), valamelyik kórházban, szerintem meglátogathatod őket és kérdezd meg, egész életüket egy ágyban, vastüdőn, az évszázad tévedésének tartják e ők a védőoltást? Vagy beadatták volna maguknak gyerekkorukban. Ők hitelesebbek, mint az orvosod és láthatod, mit kockáztatsz
szerintem nincs egyre több ellenzője a védőoltásoknak.
Kicsit maximum nagyobb hanggal vannak időnként, mikor fellángol a dolog.
A társadalomban nevezzük szélsőségeknek (védőoltás ellenes, óvóda ellenes, otthonszülés, szélsőjobb, szélsőbal, antiszemita stb) egyedek arányaiban mindig ugyanannyian vannak.
csak néha tűnnek úgy, mintha sokan lennének. Ha a többség hallgat. Mert ha 97% beoltatja a gyerekét, akkor azért az 1%-nyi emberért nyilván nem kell kampányt folytatni. Viszont annak az 1%-nak kampányolni kell és hangoztatni a maga igazát.
Nem pont ez, de például a Jehova Tanúi, úgy tűnik, mintha sokan lennének valójában kb 10-15 ezren, és ez 10 millió lakosból nem egy nagy arány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!