Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok a kötelező...

Mit gondoltok a kötelező védőoltásokról?

Figyelt kérdés

A dokink szerint veszélyesek és nem kellene beadatni őket. Egyes kutatók szerint összefüggés van a védőoltások és az autizmus között. Állítólag valamilyen könyv is jelent meg róla mert az évszázad tévedése oltást adni.

Most kellene megkapnia az első oltását...2 hónaposan.

2011. szept. 28. 15:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Én védőoltáspárti vagyok.
2011. szept. 28. 15:27
 2/17 anonim ***** válasza:
Jó kis dokitok van. Ő mondta, hogy inkább nem adja be a kötelezőt?Vagy miért mondta, hogy veszélyes? Ígyis-úgyis be kell adni, mert egyébként mehetsz a bíróságra.
2011. szept. 28. 15:29
 3/17 anonim ***** válasza:
55%
Ezek csak feltételezések, bizonyíték nincs rá, de nyugaton már hisztéria van belőle. Azt már bebizonyította a történelem, hogy mi van akkor, ha nincs oltás. Gyermekbénulás, torokgyík, és hasonló, tragédiával végződő betegségek. A családunkban is volt ilyen, nem kívánom senkinek, hogy pl. a keze között fulladjon meg a kisgyereke. Nem véletlenül lett kötelező a "védő" oltás, én is beadattam. Mást nem, (influenza és társai) csak a kötelezőt, és a természetes gyógymódok híve vagyok, de mindent ésszel kell csinálni. A nagylányom már 3 éves múlt, és soha nem volt beteg, nem autista, nem hiperaktív, csak simán makk egészséges elevenség. :) Most jön a második, biztosan ő is megkapja a kötelező oltásokkal a védelmet.
2011. szept. 28. 15:36
 4/17 anonim ***** válasza:
55%
Ha egy orvos lebeszéli a szülőket a kötelező oltásról, az előbb-utóbb nem praktizál tovább, és bíróság előtt találhatja magát. Ilyet nem lehet csinálni. Az meg kevés, hogy "állítólag"...
2011. szept. 28. 15:39
 5/17 anonim ***** válasza:
Mi oltás ellenesek vagyunk. Nem kell a gyereket agyon oltatni mindenféle infulenza és bárányhimlő ellen, de a kötelezőket meg kell kapnia. ngyim 2. gyereke autista, szerintük az oltás miatt, de ő minden ajánlottat meg kapott, a 3.babájuknak már csak a kötelezőket adatta be. Én is csak azokat fogom. A gyerekorvos nem titkolja, hogy le is néz emiatt, de engem nem érdekel a véleménye.
2011. szept. 28. 15:42
 6/17 anonim ***** válasza:

Én egyszerűen elfogadom: mint sokminden, ez sem vita tárgya, hanem benne van a nevében: kötelező.

Kész, ennyi.

Van éppen elég eldönteni való kérdés, elmélkedni-való dolog az életemben, nem hiányzik feleslegesen görcsölni valamin.

Mind3 gyermekem megkapta az összes kötelezőt, köszönöm jól vannak, gimnazisták, sportolnak.

2011. szept. 28. 15:52
 7/17 A kérdező kommentje:

azt mondja a dokink, hogy az immunrendszert súlyosan karosítják. A dokinak egyébként van egy 1 éves kislánya, neki sem adatta be.

Louis Bon de Brouwer könyvére hivatkozott, hogy ott le van írva, hogy mennyi káros hatása van az oltásoknak. Találkoztatok ezzel a könyvvel?

Egyébként a doki nem a családorvosunk, de hozzá viszem a gyerekeket, mert mindig profin eltalálja a bajukat és a gyógyszereket. Teljesen megbízható , ezért is lepett meg az ötlete...

2011. szept. 28. 15:53
 8/17 anonim ***** válasza:
54%
Utálom az oltásokat, és nem is adatom be, de a kötelezőt beadattam és be is fogom. Ha valaki nem adatja be, elvileg nem érdekel, nem én fogok bíróság előtt állni. Viszont ha ez a XXI. századi hiszti jobban elterjed, akkor ott fogunk tartani, mint száz éve, hogy jönnek a járványos gyerekbetegségek, és akkor a beoltott gyerekek is veszélybe kerülnek. Így viszont nagyon is érdekel!
2011. szept. 28. 15:54
 9/17 anonim ***** válasza:
0%

Jó persze... ne adjak tápszert a babámnak (nem szoptathatok), mert egészségtelen és az anyatej a minden .. és aki tápszert ad a gyerekének, az felelőtlen és etcetcetc ...

Mindenben találnak valamit, ami akkora bűn, hogy konkrétan levegőt se vegyél, mert annak sincs értelme! SŐT! 7 fő bűn egyike ...

Ha vagy olyan felelőtlen (a gyökér gyerekorvos miatt), hogy nem adatod be a kötelező (nem véletlenűl az!) védőoltásokat, akkor csak gratulálni tudok!

2011. szept. 28. 15:59
 10/17 anonim ***** válasza:
ja, és ha esetleg a gyereked emiatt az életét veszti, hogy nem kapja meg az oltásokat (reméljük ez sosem fog bekötkezni), akkor meg te leszel a legjobban kiakadva, és stb ...
2011. szept. 28. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!