A párom teljesen kiborult, hogy homeos szerrel próbálok könnyiteni a baba nyügösségén. Mi a véleményetek, hogy ennyire beleszól még ebbe is?
22.21 vagyok
szerintem nem a chamomillától lett ekcémás....
nem tudom, mi lesz, ha csökkented...én az enyémnek adok, és még viburcolt is, de pár hét után azt tapasztltam, hogy megint óránként ébred éjjel :(((((
hányszor adsz neki?
a fiam reggel és este eszik 5-5 golyót, az elég neki eddig még...
ha úgyis azt hiszi, h sumákolsz, akkor meg is teheted... bár ez az én véleményem csak.
nem hiszem:))
azért ez már jó pár éve van, én gimis koromban is ettem már, pedig az nem tegnap volt. (26 éves vagyok).
nem lett bajom tőlük:)))
Nem, nem lehet hozzászokni, én ezt olvastam.
Akár hosszú ideig is lehet szedni, hónapokig is!
Szia!
Én egy 33 éves anyuka vagyok és évekig jártam szakképzett homeopata szakorvoshoz, és szedtem is a homeos szereket. Többet is mert sok betegségem volt. Mindegyik hatásos volt, semmi bajom nem lett tőlük. Az egy éves lányomnak is ezeket alkalmazom 4,5 hónapos kora óta a fogzásra. Konkrétan Chamomilla Ch 15, és Viburcol kúpot. A homeos szerekre nem lehet rászokni, nincsenek mellékhatásai és gyógyszerekkel is szabad alkalmazni egyidejűleg. Ne haragudj, hogy ezt írom, de a párod nagyon primitív. Ha nincs tisztában a homeopátiával és fontos számára a gyereketek akkor talán olvasnia kellene erről a témáról. Rengeteg szakkönyv van már és hát itt az internet is. Annak hogy édesanyád védőnő inkább örülnie kellene, és nem a középkorban élünk, hogy ne segíthetnénk a fogzási fájdalmain a gyermekünknek. Régen nem volt ennyi lehetőség, ezért folyamodtak a mákteához és hasonló "terápiákhoz". Azt tanácsolom, hogy alkalmazd a szereket a babád igényei szerint. Az ekcémás kiütés biztos hogy nem a homeos készítményektől van! Én a lányomnak napi 2x5 golyócskát adok napközben és éjjelre pedig Viburcol kúpot de volt rá példa, hogy napi 4x5 golyócskát igényelt mert makacs fogacska volt és nagyon kínozta. Hallgass az anyai ösztöneidre és ne a férjedre. És hát a viselkedése is kritikán aluli veled szemben, úgyhogy én a helyedben erősen elgondolkodnék hogy a megfelelő partnert választottam e, és hogy valóban alkalmas e az apaságra.
Szia!
Nem akarlak bántani de most kijött belőlem az anyatigris..Az én szememben nincs az az ember sem isten,aki megakadályozna abban,hogy segítsek enyhíteni a gyermekem fájdalmán. És ha a férjed ennyire tájékozatlan (már bocsánat) és elutasító és ráadásul ennyire bunkó módon bánik veled, akkor azt hiszem,hogy komoly gondok vannak az ő apai hozzáállásában..miért gondolja rólad a gyermeketek anyjáról,hogy rosszat akarnál neki..
én egészen biztosan felvenném vele a kesztyűt..hisz a gyermekemről van szó..
bocsánat,ha bántót írtam, de nem hiszem el,h. ennyire sakkban tarthat valaki, ráadásul egy ilyen fontos dologgal kapcsolatban
Egyébként mi is chamomillazunk, sőt én a szüléshez is homeóztam és megvolt a babám 3 óra alatt,pedig először szültem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!