A párom teljesen kiborult, hogy homeos szerrel próbálok könnyiteni a baba nyügösségén. Mi a véleményetek, hogy ennyire beleszól még ebbe is?
Nagyon nehez helyzetben lehetsz. Szerintem esetleg kerd meg, hogy kiserjen el a gyermekorvoshoz, es talan ha tole hallja, akkor elhiszi, hogy ezek a dolgok igenis hatekonyak. Esetleg ugy elhivni a vedonot, h a ferjed is otthon van? Talan o is beszelhetne vele ezekrol. Vagy tolts le egy-ket cikket, mutass neki magazinokat.
Az en ferjem szerencsere nem ilyen. Nehogy ragyuts emiatt!!!!
ültesd le légyszi az embert a gép elé, és olvassa el!!!
szia!
a poárodnak, aki a gyermeked anyja, teljesen igaza van. a homeós cucc nem így golyó formában terem a természetben, de növényi, ill. állati anyagokból készül. tehét nem tömi a párod vegyszerrel a babátokat, nem lesz függő és ami a legfontosabb, h nem károsítja a szervezetét semmilyen formában. mi is túléltük a fogzást, ez tény... de tudod, h hogyan? jött a máktea, a fehérborral ínykenegetés, és még sorolhanám. 2009 van, a tudomány elég fejlett, h ne szenvedtesse a babákat, erre a legjobb megoldás a homeopátia.
a magánéletetekbe nincs jogom beleszólni, így csak erről írhatok. és arról, h a fiam 7 hónapja ezzel fogzik, 10ed annyi sírással és szenvedéssel mint előtte.
és a párod a legjobbat akarja a babátoknak, tehát ne förmedj rá, mikor segítenei akar neki, főleg ne bunkón!
köszi!
további szép estét neked!
Nyugodtan mondd meg neki, hogy a homeopátiás szerektől az égvilágon semmi baja nem lesz, pont ez a lényeg bennük, ezért adhatók a babáknak.
Üljön már le a net elé, és olvassa el, hogy miről van szó.
És mondjuk fogzás esetén Panadolt, vagy Nurofent is lehet adni, én is szoktam, arról mit gondol???!!! pedig az rendes gyógyszer!!!!
Nehogy engedd, hogy kidobja a gyógyszereket.
Arról nem is beszélve, hogy "régen" mivel nyugtatták a babákat...mákteával, meg rumos tejjel. No comment.
22:13as vagyok. nagyon köszönöm a lepontozást...
miért is kaptam??????????????????????????????
Nehogymár emiatt ne adj neki, főleg ha használt!!!!!!!Akár a háta mögött is.
Te döntöd el, Te vagy vele otthon, Te kelsz hozzá éjszaka, Te vagy az anyja!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ne hagyd magad!!!!!!!!!!
hát pedig megérdemelné...
mert gondolom nem könnyű vele. majd én helyreteszem:)))))
próbálj neki cikkeket mutatni, v ilyesmi. arra sem vevő?
amúgy add a babának tovább, csak tedd olyan helyre, h ne találja meg mikor kutat, pl. a melltartódba akár. jujj!! ez olyan mintha drogot csempésznénk:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!