Írnátok szép és viszonylag ritka lányneveket?
Figyelt kérdés
Lehet régebbi és újabb is, csak ne legyen túl gyakori :) Mindenki ötletét köszönöm. (Tetszik például: Adrienn, Léda, Adél, Szófia... ezekről is írhattok véleményt)2011. szept. 27. 17:11
21/28 anonim válasza:
Amiket írtál abból nekem leginkább az Adél és a Léna tetszik.
Az én nevem Enid. Jelentése: élet, lélek. Soha egyetlen ilyennel sem találkoztam még idehaza, és külföldön is csak elvétve.
Teszik még: Aisa, Alíz, Amira, Annabell, Emma, Izabella, Letícia, Lilien, Zorka
Ismerek egy magyar családot, ahol mitológiai nevek vannak. Az anyuka Niké, a lányok Ariadné, Androméda és Mínea, a fiú pedig Kiron.
23/28 anonim válasza:
Az én kislányom is Léna, és imádom a nevét!!! :) Bárhol járunk, mindenki megjegyzi, hogy mennyire szép neve van! :)
25/28 anonim válasza:
Ismerőseim Afrodité, Fédra, Zselyke, Adél, Szófia, Alma, szerinte mind szép, Zoé bár asszem ez már nem ritka,
26/28 anonim válasza:
Enid: szép neved van nagyon :)
27/28 anonim válasza:
ma 08:31 vagyok
testvéreim, Emilia (első i betű hosszú), Sára, Anna, Lidia (itt is az első i betű hosszú), én Ráhel vagyok.
28/28 anonim válasza:
Az én kislányom Nadin..Imádom a nevét és mindenkinek tetszik...Ha lesz még egy kislányom akkor annak vagy Fanni vagy Szófia lesz a neve..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!