Írnátok szép és viszonylag ritka lányneveket?
Figyelt kérdés
Lehet régebbi és újabb is, csak ne legyen túl gyakori :) Mindenki ötletét köszönöm. (Tetszik például: Adrienn, Léda, Adél, Szófia... ezekről is írhattok véleményt)2011. szept. 27. 17:11
14/28 anonim válasza:
Bíborka ha lánykám lett volna, de 2 ördög fiam van:)
Amit írtál az Adrienn tetszik!
15/28 anonim válasza:
egyik lányom Adél, másik Zsófia
16/28 anonim válasza:
nekem az általad felsoroltakból az Adél és a Léda tetszik, de ismerek ilyen nevű kislányokat (többet is).
Szerintem szép a Júlia és a Katalin és ezekből biztos kevés szaladgál a játszótéren, bár engem az se zavar, ha mást úgy hívnak, mint a lányaimat :) (Jázmin és Kamilla)
18/28 anonim válasza:
Nekem két kislányom van, egyiket Miranda Grétának, a másikat Korinna Lénának hívják.
19/28 anonim válasza:
Loren,Hanna,Helga,Mirjam,Emma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!