Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik a legjobb babavíz és...

Melyik a legjobb babavíz és tápszer?

Figyelt kérdés

Hamarosan megszületik az első közös babánk a párommal,de nem tudom,hogy milyen babavizet és tápszert vegyek neki...

Melyikek a legjobbak?

Az nem lesz baj,hogyha majd a tápszert babavízzel készítem?

2011. szept. 27. 16:04
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Nem az alakom a legfontosabb,a lányunknak mindent megfogunk adni,amire csak szüksége lesz.

De szerintem mindenkinek a magánügye,hogy szoptat-e vagy sem.

Ez nem olyan dolog,amit más eldönthet az anyuka helyett.

2011. szept. 27. 16:59
 12/26 anonim ***** válasza:
42%
Persze a te dolgod.Az én kislányomnak is megvolt és meg is van mindene,attól függetlenül hogy nem tudtam szoptatni.DE az anyatejnél jobbat nem adhatsz a babádnak.De a te dolgod.
2011. szept. 27. 17:23
 13/26 anonim ***** válasza:
64%

Ezt nevezik úgy, hogy bunkóság!!!

Az egy dolog, hogy a gyerekednek megveszel mindent!

Egyet jegyezz meg, nem a pénz a minden!!!! A SZERETET!! A szoptatással olyan szeretetet adsz a babádnak, amit nem fog mástól kapni, és nem fogja megkapni akkor sem, ha több 10.000 Ft-ért vásárolsz neki kütyüket!

Tényleg nem a gyereked a minden, hanem te magad vagy fontos!!!

Fontos, hogy szülés után is azt mondhassák rád a pasik: nézd milyen jó csaj még a szülés után is!

Más csajok meg irigykedve néznek rád, hisz milyen jó formás maradt a melled, igaz nincs a homlokodra írva: Helló, én nem szoptattam, inkább tápszereztem, hogy most irigykedjetek!!!

2011. szept. 27. 19:06
 14/26 anonim ***** válasza:
70%
Sajnos én csak 5 hétig tudtam szoptatni, pedig mindent megtettem hogy legyen még. Az olyanoknak meg akik nem akarnak szoptatni még tejük is lesz, csak sajnálják a babájuktól. Elég gusztustalan!
2011. szept. 27. 19:22
 15/26 betta55 ***** válasza:
49%
Remélem, hogy nem kell átélned azt a babáddal amit nekem! Nem olyan könnyű a babáknak megemészteni a tápszert, és ha bababarát kórházban szülsz nem fogod megúszni a szoptatást! A szorulás nagyon fájhat egy kezdetleges bélrendszernek!Ezt is mérlegeld ne csak a te indokaidat, hanem a babádét is!Ez meg csak egy dolog!A hasfájás is többnyire a tápszeres babáknál van!mi sem tudtuk 3 hétig, hogy mi az, most meg együtt sírok a gyerekkel!!!
2011. szept. 27. 19:37
 16/26 anonim ***** válasza:

nálunk a kórházban nem engedték a tápszert. Szoptatni kellett, ha akartál ha nem. Tápszert nem kapott a Baba. Ha Bababarát kórházban szülsz akkor erre készülj fel.

Bababarát kórházak

A következő kórházak szerezték meg, illetve tartották meg a "bababarát" címet 2011. májusi állás szerint:

Fővárosi Önkormányzat Szent István és Szent László Kórház, Budapest

Debreceni Egyetem Orvos-és Egészségtudományi Centrum Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika, Debrecen

Szent Lukács Egészségügyi Kht. Dombóvár

Vaszary Kolos Kórház, Esztergom

Petz Aladár Megyei Oktató Kórház, Győr

DE OEC Kazincbarcikai Kórház Kft. Kazincbarcika

B.A.Z Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház, Miskolc

Szent Lázár Megyei Kórház, Salgótarján

Almási Balogh Pál Mátrix Kórház, Ózd

PTE OEC ÁOK Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika, Pécs

Siófok Város Kórház - Rendelőintézet, Siófok

Jász - Nagykun - Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház - Rendelőintézet, Szolnok

Zala Megyei Kórház, Zalaegerszeg

Miskolci Semmelweis Ignác Egészségügyi Központ és Egyetemi Oktatókórház Nonprofit Kft., Miskolc

Jávorszky Ödön Városi Kórház, Vác

Markhot Ferenc Kórház, Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft., Eger

2011. szept. 27. 19:46
 17/26 anonim ***** válasza:
78%
Ha mindent meg akarsz adni neki,miért nem kezded a legfontosabbal?
2011. szept. 27. 20:03
 18/26 A kérdező kommentje:

Nem bababarát kórházban fogok szülni,hanem a Telkiben,az pedig tudtommal nem az.

Szerintem eltudjuk majd intézni,hogy kaphasson tápszert a picink vagy ha kell,akkor majd megcsinálom én a szobánkban,nem fogom hagyni,hogy 4-5 napig ne kapjon semmit a kórházban.

De nem is ez a kérdés.

Nem leszek ettől szörnyű anya,nem ebben mérik a szeretetet.

2011. szept. 27. 20:04
 19/26 anonim ***** válasza:
82%

Hát nem lennék a gyereked.

Azért kíváncsi lennék, hogy hány éves vagy, hogy még nem nőtt be a fejed lágya, az tuti!!!

Minek az ilyennek gyerek?

2011. szept. 27. 20:28
 20/26 A kérdező kommentje:

Még szerencse,hogy nem ti döntitek el,hogy kinek lehet gyereke és hogy kinek nem.

A babánk mindenből a legjobbat fogja kapni,még tápszerből is,ezért érdekelt a dolog.

Nem arra vagyok kíváncsi,hogy ki mit gondol az én véleményemről!

2011. szept. 27. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!