Melyik a legjobb babavíz és tápszer?
Hamarosan megszületik az első közös babánk a párommal,de nem tudom,hogy milyen babavizet és tápszert vegyek neki...
Melyikek a legjobbak?
Az nem lesz baj,hogyha majd a tápszert babavízzel készítem?
Nem az alakom a legfontosabb,a lányunknak mindent megfogunk adni,amire csak szüksége lesz.
De szerintem mindenkinek a magánügye,hogy szoptat-e vagy sem.
Ez nem olyan dolog,amit más eldönthet az anyuka helyett.
Ezt nevezik úgy, hogy bunkóság!!!
Az egy dolog, hogy a gyerekednek megveszel mindent!
Egyet jegyezz meg, nem a pénz a minden!!!! A SZERETET!! A szoptatással olyan szeretetet adsz a babádnak, amit nem fog mástól kapni, és nem fogja megkapni akkor sem, ha több 10.000 Ft-ért vásárolsz neki kütyüket!
Tényleg nem a gyereked a minden, hanem te magad vagy fontos!!!
Fontos, hogy szülés után is azt mondhassák rád a pasik: nézd milyen jó csaj még a szülés után is!
Más csajok meg irigykedve néznek rád, hisz milyen jó formás maradt a melled, igaz nincs a homlokodra írva: Helló, én nem szoptattam, inkább tápszereztem, hogy most irigykedjetek!!!
nálunk a kórházban nem engedték a tápszert. Szoptatni kellett, ha akartál ha nem. Tápszert nem kapott a Baba. Ha Bababarát kórházban szülsz akkor erre készülj fel.
Bababarát kórházak
A következő kórházak szerezték meg, illetve tartották meg a "bababarát" címet 2011. májusi állás szerint:
Fővárosi Önkormányzat Szent István és Szent László Kórház, Budapest
Debreceni Egyetem Orvos-és Egészségtudományi Centrum Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika, Debrecen
Szent Lukács Egészségügyi Kht. Dombóvár
Vaszary Kolos Kórház, Esztergom
Petz Aladár Megyei Oktató Kórház, Győr
DE OEC Kazincbarcikai Kórház Kft. Kazincbarcika
B.A.Z Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház, Miskolc
Szent Lázár Megyei Kórház, Salgótarján
Almási Balogh Pál Mátrix Kórház, Ózd
PTE OEC ÁOK Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika, Pécs
Siófok Város Kórház - Rendelőintézet, Siófok
Jász - Nagykun - Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház - Rendelőintézet, Szolnok
Zala Megyei Kórház, Zalaegerszeg
Miskolci Semmelweis Ignác Egészségügyi Központ és Egyetemi Oktatókórház Nonprofit Kft., Miskolc
Jávorszky Ödön Városi Kórház, Vác
Markhot Ferenc Kórház, Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft., Eger
Nem bababarát kórházban fogok szülni,hanem a Telkiben,az pedig tudtommal nem az.
Szerintem eltudjuk majd intézni,hogy kaphasson tápszert a picink vagy ha kell,akkor majd megcsinálom én a szobánkban,nem fogom hagyni,hogy 4-5 napig ne kapjon semmit a kórházban.
De nem is ez a kérdés.
Nem leszek ettől szörnyű anya,nem ebben mérik a szeretetet.
Hát nem lennék a gyereked.
Azért kíváncsi lennék, hogy hány éves vagy, hogy még nem nőtt be a fejed lágya, az tuti!!!
Minek az ilyennek gyerek?
Még szerencse,hogy nem ti döntitek el,hogy kinek lehet gyereke és hogy kinek nem.
A babánk mindenből a legjobbat fogja kapni,még tápszerből is,ezért érdekelt a dolog.
Nem arra vagyok kíváncsi,hogy ki mit gondol az én véleményemről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!