Már nem győzöm anyagilag a tápszert, nagy baj ha este rendes tejet adok neki, felforralva? 10 hós múlt
Mióta válság van 100 ft-ot meg kell nézzek, annyira felmentek a törlesztőink. A lányom csak az esti vacsira, meg hajnalban iszik tápot, de már tudom neki megvenni.
Nagyon gáz?
Olyanok írjanak akik nem a nagykönyvből nevelnek gyereket!
Ez még belefér?
Szia!
Nekem van 2 doboz megmaradt tapszerem, szivesen feladom neked postan!
Van egy Humana HA Start 0+, es egy Milupa Milumil 0+. Probalgattuk annak idejen, es vegul ezeket nem hasznaltuk el. Nagyon szivesen feladom neked, megiscsak jobb talan, mint a tehentej. Azt viszont nem tudom h kielegiti-e a babad tapanyagszuksegletet. Meg kellene kerdezned vedonotol, hogy a 0+os tapszer jo-e meg neki, avagy jobb-e a sima tejnel? Ha igen, es szeretned, en nagyon szivesen neked ajandekozom a megmaradt keszletem. Ezek mind bontatlanok.
Szia!
Szerintem, ha eszi szépen a joghurtot, turot, sajtot- nincs baja tőle- megprobálhatod tényleg az első válaszok alapján adni neki. Én annyit tennék hozzá, hogy ha tudsz szerezz rendes tejcsit- ne boltit....minden jot nektek!
Sziasztok, nagyon aranyosak vagytok, köszönöm mindenkinek a válaszát! A védőnőtől utána érdeklődök a 0+ tápszer felől, és írok privátba, de nagyon hálás vagyok a segítségedért!
Köszi nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!