Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Már nem győzöm anyagilag a...

Már nem győzöm anyagilag a tápszert, nagy baj ha este rendes tejet adok neki, felforralva? 10 hós múlt

Figyelt kérdés

Mióta válság van 100 ft-ot meg kell nézzek, annyira felmentek a törlesztőink. A lányom csak az esti vacsira, meg hajnalban iszik tápot, de már tudom neki megvenni.

Nagyon gáz?

Olyanok írjanak akik nem a nagykönyvből nevelnek gyereket!

Ez még belefér?

2009. ápr. 26. 20:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%
Előszőr úgy add neki a teje hogy forrald fel és feles tejet adj, azaz fele tej fele víz. Régen is így csinálták. Így nem lesz annyira nehezen emészthető. Aztán ha megszokta és nem lesz tőle hasfájása akkor utána pl egy hét múlva kétharmad rész tej-egyharmad rész víz, azután ha panaszmentes akkor pedig már a rendes felforralt tejet is kaphatja a kicsi.
2009. ápr. 26. 20:53
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszod!
2009. ápr. 26. 20:55
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
pont azt akartam írni, mint az első, úgyhogy csak a másik gondolatomat írom: szétnézhetsz addigis a neten (pl teszvesz, vatera), mert az eredeti ár töredékéért lehet venni anyukáktól kimaradt, hibátlan tápszert
2009. ápr. 26. 20:56
 4/15 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem akkor inkabb ne adjal neki semmit, mert a bolti tej egy 10 honaposnak nemhogy hasznal, de art inkabb!

Akkor csokkentsd le egy alkalomra csak, add neki este vagy hajnalban, nem tudom melyik a fontosabb.

Vagy vedd meg a legolcsobbat, azert az nem annyira draga, nem? Es nem irjak fel neki a penzhianyra valo tekintettel?

DM, Rossmann-ban nem olcsobb esetleg?

1-szer egy nap adjal neki az olcsobb fajtabol, egy eves kora elott ne adjal neki boltit, mert ha esetleg allergias lenne, akkor lennel meglove, mert akkor lenne csak igazan draga a gyogyszer, orvossag, etelek neki.

2009. ápr. 26. 20:56
 5/15 anonim ***** válasza:
87%
tesz-veszen, vateran keressel olyan anyukat aki a lakhelyeteken lakik, es akkor nem kellene postakoltseget fizetned !
2009. ápr. 26. 20:57
 6/15 anonim ***** válasza:
75%

Nekem 10 hósan már kapott olyan fözeléket, amit tejföllel habartam be.(pl. krumpli)Mivel egyáltalán nem ette meg a bébiételt 9 hós korától. 11-12 hós korától kapott kakaót, tejet, felezve.

Szerintem megpróbálhatod!

2009. ápr. 26. 20:58
 7/15 anonim ***** válasza:
83%
Háromnegyedesben elég higittani,már elég nagy.De én is a könyvböl olvastam,nélküle nemtudnám,és a szakemberek nem értenek egyet vele.
2009. ápr. 26. 21:00
 8/15 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nyugodtan fogadd meg az első válaszoló tanácsát, a bolti tejre egyébként is csak rá van írva hogy TEJ. 30 évvel ezelőtt senki nem foglalkozott allergiával, pedig tehéntejet ittak, szerintem pont az nem jó, hogy mindentől meg kell óvni a mai gyerekeket, azért olyan "nyeglék". Nem azt mondom, hogy én felelőtlenül adtam neki mindent, de az a 2 hónap már igazán nem sok, ami 1 éves koráig hátra van, és ha betöltötte az 1 évet délután kettőkor akkor kettő óra egy perckor mát ihat tejet! Szerintem ez marhaság. Nyugodtan lehet ezért lepontozni!!!!
2009. ápr. 26. 21:05
 9/15 anonim ***** válasza:
90%

Szia! Nekünk olyan tápszerünk van, ami receptre 400-500 Ft egy doboz! Ha csak naponta kétszer iszik tápszet, akkor elég sokáig elég lenne neki.

Szerintem ez elég olcsó, és ráadásul spec. tápszer.

2009. ápr. 26. 21:10
 10/15 anonim ***** válasza:
89%
Szia! Ha mégis tápszer mellett döntesz, akkor ajánlom a vassal dúsított Similac tápszert. Receptre megírva 7-800 Ft 1 kg.
2009. ápr. 26. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!