Már nem győzöm anyagilag a tápszert, nagy baj ha este rendes tejet adok neki, felforralva? 10 hós múlt
Mióta válság van 100 ft-ot meg kell nézzek, annyira felmentek a törlesztőink. A lányom csak az esti vacsira, meg hajnalban iszik tápot, de már tudom neki megvenni.
Nagyon gáz?
Olyanok írjanak akik nem a nagykönyvből nevelnek gyereket!
Ez még belefér?
Szerintem akkor inkabb ne adjal neki semmit, mert a bolti tej egy 10 honaposnak nemhogy hasznal, de art inkabb!
Akkor csokkentsd le egy alkalomra csak, add neki este vagy hajnalban, nem tudom melyik a fontosabb.
Vagy vedd meg a legolcsobbat, azert az nem annyira draga, nem? Es nem irjak fel neki a penzhianyra valo tekintettel?
DM, Rossmann-ban nem olcsobb esetleg?
1-szer egy nap adjal neki az olcsobb fajtabol, egy eves kora elott ne adjal neki boltit, mert ha esetleg allergias lenne, akkor lennel meglove, mert akkor lenne csak igazan draga a gyogyszer, orvossag, etelek neki.
Nekem 10 hósan már kapott olyan fözeléket, amit tejföllel habartam be.(pl. krumpli)Mivel egyáltalán nem ette meg a bébiételt 9 hós korától. 11-12 hós korától kapott kakaót, tejet, felezve.
Szerintem megpróbálhatod!
Szia! Nekünk olyan tápszerünk van, ami receptre 400-500 Ft egy doboz! Ha csak naponta kétszer iszik tápszet, akkor elég sokáig elég lenne neki.
Szerintem ez elég olcsó, és ráadásul spec. tápszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!