Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van valaki aki leragasztotta...

Van valaki aki leragasztotta a babája fülét mert elállt?

Figyelt kérdés

anyósom kicsinál,kisbabám 5 hetes, már úgy született hogy össze volt gyűrődve a füle, 4,5kilós volt, gondolom nem volt hely a fülének :) azóta is kicsit eláll, ha alszik akkor maga alá gyűri (akkor természesetesen megigazítom neki,de nem nézegetem 5 percenként h elfordult e és igazgtom) anyósom kiakaszt hogy ragasszam neki "hátra"

volt /van valaki akinél hasonló a probléma? leragasztotta? haszált valamit,vagy ez csak urban-legend?

2011. szept. 27. 13:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Régen valóban csináltak ilyet, de a gyerek füle formáján ez nem fog változtatni úgy tudom. Én nem ragasztanám az biztos. Az enyém is eláll, de megbarátkoztam vele.
2011. szept. 27. 13:35
 2/12 anonim ***** válasza:
76%

Esetleg vigyétek el kupíroztatni az anyóst, hogy úgy nézzen ki, mint egy elb.szott dobermann.

A gyereket meg hagyd nyugodtan. :)

2011. szept. 27. 13:36
 3/12 anonim ***** válasza:
62%
Anyósod fülét kellene hátra ragasztani. Biztos nagyon jó érzés lehet...
2011. szept. 27. 13:36
 4/12 anonim ***** válasza:
JESSZUSOM!!!!! Nehogy leragaszd nyomorult gyerek fülét, nem kutya az a picur, hanem ember. (bár én a kutyáknál is elítélem) Ez egy nagy baromság, anyósodat meg küldd el melegebb éghajlatra, ha megint előhozza. Komolyan mondom, hogy mai napig élnek még ilyen barom felfogások. Engem azzal nyaggatott anyósom, hogy szorítsam bele pólyába, hogy mozogni se tudjon, mert az jót tesz neki. Meg, hogy fél évesen rá kell kötözni a bilire, hogy szokja a bilit, meg legyen sikerélménye. De ne hagyd magad, te is érzed, hogy amit mond anyósod, az hülyeség.
2011. szept. 27. 13:38
 5/12 anonim ***** válasza:
42%
Sajnos engem is elálló füllel áldott meg az ég..kisiskolás koromban leragasztottam, és egy idő után irtózatosan fájt!!Senkinek nem ajánlom hogy ezzel kínozza a kisbabáját!!
2011. szept. 27. 13:41
 6/12 anonim ***** válasza:
:) Már megint egy kedves, jóakaró anyós... Régen tényleg csináltak ilyet. Én nem ragasztottam, pedig az én fiam is kegyetlenül tudta ám gyűrni alvás közben. Mégsem áll el. Szerintem ez adottság kérdése is, a kis babafül meg még olyan kis puha, szerintem nincs olyan baba, aki ne feküdné el időnként.
2011. szept. 27. 13:48
 7/12 A kérdező kommentje:
dejó,én is így gondoltam :) most azzal hívott hogy vett valami űberszenzitív ragtapaszt és hogy ő akkor majd leragasztja neki...én meg eltöröm a kezét :)
2011. szept. 27. 13:59
 8/12 anonim ***** válasza:

Felejtsd el!

A hiperszenzitív tapaszt meg a szájára, hogy ne mondjon még ilyeneket.

Mondd meg neki kereken, hogy a te kisbabádnak olyan elálló füle lesz, amilyet csak képes elfeküdni magának. :))))

Egyébként ez tényleg genetika. Szóval ne bántsátok szegény bogarat! :)

2011. szept. 27. 14:00
 9/12 anonim ***** válasza:

Egyszer anyósom is megemlítette, hogy le kéne ragasztani a gyerek fülét...nem nem hittem, hogy komolyan mondja :o

Ezek szerint igen.

2011. szept. 27. 14:41
 10/12 anonim ***** válasza:
Az 5 éves kisfiamnak is eláll mindkét füle, de tündéri vele, mindeni imádja, nem is tudnám elképzelni máshogy. Úgyhogy nekem eszem ágában sem volt leragasztani :-))
2011. szept. 27. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!