Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megmondjátok a védőnőnek, ha...

Megmondjátok a védőnőnek, ha nincs pénzetek valamit megvenni a babának, amit ő ajánl?

Figyelt kérdés

Gondolok például a babakekszre. Nekem ajánlotta, hogy azzal sűrítsem a gyümölcsöt neki, de olyan borzasztó drága, hogy inkább banánnal sűrítettem mindig, mert kb 3 naponta elfogyott a keksz, ami 6-800 Ft...

Gondolom jobb megmondani, hátha ajánl helyette valami olcsóbb megoldást, nem?

2011. szept. 27. 09:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is darált háztartási keksszel sűrítek, persze nem tudom, a te gyermeked mennyi idős, eheti-e már meg ilyenek, de nekünk teljesen bevált sűrítésre, negyedannyiba kerül, mint a babakeksz és nem is olyan cukros.
2011. szept. 27. 10:58
 12/14 anonim ***** válasza:

én egy dobozzal vettem ilyen babakekszet, azt kitartott vagy 2 hónapig mert mindig csak 1-1,5 kekszet reszeltem bele.aztán olyan 10 hónposan megvettem a rendes háztartási kekszet. én mondtam a védőnőnek hogy nagyon drága a babakeksz. azt mondta először csak kóstoltassam és ha nincsen gond mehet....

nyugodtan mond meg neki hogy nektek ez drága, ajánljon valamit.3 napig volt elég nektek a keksz?

2011. szept. 27. 11:18
 13/14 anonim válasza:

Nálunk éppen a fordítottja a védőnő,mindenre azt mondja,hogy drága. Pl.a koszmó elleni samponra,hogy ne használjuk mindig ,mert drága vagy ne vegyünk naptejet,mert drága...

Nyugodtan mondd meg neki,ha valamit nem tudsz megvenni,ő azért van,hogy ajánljon mást,hiszen ő biztos sokféle márkát ismer,és meg tudja mondani,hogy melyik olcsóbb.

2011. szept. 27. 12:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is vettem babakekszet, de csak azért, hogy a kezébe adhassam néha. A gyümölcsök sűrítéséhez én gabonapépet használok, a dm-ben veszem, a saját márkás termékek között kell keresni (Alnatura), 1 doboz 5-700 Ft között van, és nagyon sokáig elég. Sokkal olcsóbb így, mint a babakeksz.
2011. szept. 27. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!