Megmondjátok a védőnőnek, ha nincs pénzetek valamit megvenni a babának, amit ő ajánl?
Gondolok például a babakekszre. Nekem ajánlotta, hogy azzal sűrítsem a gyümölcsöt neki, de olyan borzasztó drága, hogy inkább banánnal sűrítettem mindig, mert kb 3 naponta elfogyott a keksz, ami 6-800 Ft...
Gondolom jobb megmondani, hátha ajánl helyette valami olcsóbb megoldást, nem?
én egy dobozzal vettem ilyen babakekszet, azt kitartott vagy 2 hónapig mert mindig csak 1-1,5 kekszet reszeltem bele.aztán olyan 10 hónposan megvettem a rendes háztartási kekszet. én mondtam a védőnőnek hogy nagyon drága a babakeksz. azt mondta először csak kóstoltassam és ha nincsen gond mehet....
nyugodtan mond meg neki hogy nektek ez drága, ajánljon valamit.3 napig volt elég nektek a keksz?
Nálunk éppen a fordítottja a védőnő,mindenre azt mondja,hogy drága. Pl.a koszmó elleni samponra,hogy ne használjuk mindig ,mert drága vagy ne vegyünk naptejet,mert drága...
Nyugodtan mondd meg neki,ha valamit nem tudsz megvenni,ő azért van,hogy ajánljon mást,hiszen ő biztos sokféle márkát ismer,és meg tudja mondani,hogy melyik olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!