Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hipp teát adtok 1 hónapos...

Hipp teát adtok 1 hónapos babának?

Figyelt kérdés
Mindenki azt ajánlja (édesköményeset), de nem merem, mivel az van ráírva, hogy 4 hónapos kortól
2011. szept. 26. 21:59
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Ne haragudj de a védőnőd nagyon buta. Az 1. 2 hónapban általában a babák mindig többet esznek és többet hiznak (persze vannak kivételek). Nekem mindig azt mondták hogy igény szerint. Igy is tettem. 3 gyerekem van, az első hónapokban nagyon sokat ettek, én is ki voltam akadva tőle, de egyszerűen igényelték. Ha nem kaptak akkor orditottak addig, volt olyan hogy már én is azt mondtam hogy na már nem hiszem el hogy még mindig éhes. És adtam neki és csönd lett, tehát mégis az volt. Ha éhesek akkor nem elég nekik a viz, attól éhes marad, ugyanúgy fog sirni. Nyugodtan etesd ahogy kéri, meglátod ez az időszak el fog múlni. Mind3 babámnál igy volt, kb. 2 hónap után már volt rendszer az evéseikben, mintha beteltek volna. Utána már normálisan ettek. De bizony volt hogy 1,5 hósan 180-at simán leküldték. És nem kellett hogy elteljen 3 óra sem. Én dokim tudott erről és soha nem mondta hogy hú anyuka mennyit hizott ez a gyerek, hát akkor koplaltassa mert ennyit nem "szabad". Higgy nekem, változni fog. :)

Ja, egyébként van olyan édesköményes tea a Hipptől ami 1 hetes kortól van.

2011. szept. 27. 14:22
 22/35 anonim ***** válasza:
Ja és nagyon brutál hogy 12 és 6 között egyáltalán nem ehet??? Hát ekkor baromságot még életemben nem hallottam. Én védőnőt váltanék.
2011. szept. 27. 14:24
 23/35 A kérdező kommentje:

ma voltunk dokinál, mert berekedt...tőle is kikaptam

azt mondta, hogy napi 600-at eget max és összesen 6-szor ehet...próbálom húzni az időt, de lehetetlen. azt mondták, hogy amit én éhségnek hiszek az csak kommunikáció :) hát persze: adj ennem!MOST

2011. szept. 28. 17:59
 24/35 A kérdező kommentje:
és a doki szerint SEMMILYEN teát ne adjak, éjszaka is csak víz.......:( szerintem ez esélytelen
2011. szept. 28. 18:00
 25/35 A kérdező kommentje:
Disi:hogy lrhet, hogy 100-at evett, mégse lépte át az 525-t????????
2011. szept. 28. 18:02
 26/35 A kérdező kommentje:
kérdeztem, hogy mikortól adhatok egy pici almát (a régi könyvek 3-4 hetet írnak), de azt mondta a doki, hogy még sokáig nem
2011. szept. 28. 18:03
 27/35 Disi ***** válasza:
Bocsi, azt nem írtam, hogy nem minden alkalommal evett annyit, csak esténként. Mindig feltankol az éjszakára, most 3 hónapos, "elvileg" 150 ml-t kéne ennie egy alkalommal, max 200-at ehetne, de volt hogy megevett 220-at is elalvás előtt. Most mondjuk kicsit normalizálódott a helyzet, kicsit kiegyensúlyozottabban eszik, de este mindig többet eszik, gondolom kell neki, hogy kitartson reggelig. Most 6 kiló, 3.490-el született, úgyhogy nem duci, de szépen hurkásodik :)))). Jártam már én is úgy, hogy megéhezett útközben, de én hiába itattam vízzel, ugyanúgy sírt tovább.
2011. szept. 28. 20:45
 28/35 Disi ***** válasza:
Kíváncsiságból előkerestem, hogy hogyan kajcsizott 4 hetesen. 600 ml körül evett ekkor egy nap (525-öt a legelején számoltam az akkori súlyához), egy adagja 80-140 ml-ig terjedt, sőt volt elalvás előtt 170 ml is, általában 5-ször evett. akkoriban 22-23 óra körül aludt el és reggel 1/2 7-7 körül ébredt. Így pontos a válaszom.
2011. szept. 28. 21:00
 29/35 anonim ***** válasza:
A hozzátáplálással várj 6 hónapos koráig, szerintem. A dokit, védőnőt pedig úgy lehet legjobban kezelni, hogy mindenre azt mondod, persze, bólogatsz, aztán úgy és akkor eteted, ahogy jónak látod. Nem kell félni tőlük, ha meg lecsesznek, na és... Csak az számít, hogy a babának jó legyen.
2011. szept. 28. 22:42
 30/35 A kérdező kommentje:

a mi dokink azt mondja nem kell tea, csak víz (ez sajna nem nyugtatja meg)

- valaki szerint a kömény erősíti a fájdalmat, csak kamilla

-valaki szerint csak kömény, a kamilla nem jó

- valaki szerint mehet mind a 2

2011. szept. 30. 16:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!