Sírós babák anyukái, nem volt ciki/kellemetlen a kórházban a több ágyas szobában, hogy a ti babátok folyton sír, miközben a többi alszik?
A kislányom álomjó baba volt, sosem sírt az első hónapokban, szerintem egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor hallottam sírni.
A kórházban egy szerencsétlen véletlen folytán egyedül voltam vele egy szobában végig, míg ott voltunk.
Most a második babámat várom,és nem hinném,hogy újra egyedül leszek. Foglalkoztat a kérdés, hogy mennyire zavaró ha egy 3 ágyas szobában mondjuk mind a 3 baba más időben sír, hogyan piennek az anyukák, és egyáltalán éjszaka hogyan boldogul az ember.
Ne értsetek félre, tisztában vagyok vele,hoyg ez egy teljesen normális dolog, csak érdeklődöm,hoyg te hoyg élted meg a több áyas szobát ilyen babasírás-szempontból.
Persze, a kisbaba a fontos, de nálunk ő is folyamatosan 3 napig a sírást-sikítást hallgatta, éjszaka is, és ez babáknál ragadós :-(((
Amúgy a babám jobban viselte mint én, dicséretére legyen mondva. És még annyit, hogy lehet, a baba a fontos, de kiegyensúlyozott baba nincs kiegyensúlyozott mama nélkül, így nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy nekünk is jó legyen, amennyire lehet.
Szia!
Mi négyen voltunk egy szobában. Én még soha életemben nem voltam annyit ébren, mint akkor! Szó szerint négy napon keresztül, egy szemhunyásnyit sem aludtam.:-( Rengeteget sírt a babám, főleg éjjel. De ha épp nem az enyém sírt akkor valaki másé. Én minden éjszaka sétáltam vele.
Cikinek nem volt ciki, csak nagyon fárasztó!
Éhes volt szegénykém, de szopni meg nem akart.
Hát nagyon remélem, hogy hamarosan itt is bevezetik az ambulláns szülést! Ez a 4 nap felesleges emberkínzás szerintem!
Juj, picit marhaság lenne az ambuláns szülés, a babának -de a mamának is- kell az a pár nap megfigyelés, főleg 1. gyerekesek bizonytalanabbak.
Sárgaság, egy csomó fertőzés, amiket otthon fáradt anya-apa nem feltétlen szúrna ki időben...
6 ágyasban kezdtem, sírtak a babák, de nem volt vészes, és segítettünk egymásnak, pl. míg zuhanyzott az egyik, a másik vigyázott a picire. Az anyukák is mind kedvesek és szimpatikusak voltak.
Átkerültem kétágyasba. Na ott egy baba ordított, majd kimeredt egész nap és az anyukája le se tojta, mondván nem fogja felkapatni....ne tudjátok meg hogy járt a szívem, aludni sem tudtam, a kicsit legszívesebben felvettem volna megnyugtatni, az anyukát meg meg bírtam volna taposni, hogy hogy lehet ilyen h*lye!!
De azt a halálnyugodt, magabiztos fejet képzeljétek el hozzá!! áááááááááááááááááá, ha rágondolok is belémjön az ideg!!
Szóval: attól függ...:)
Még annyi, hogy az anyuka, aki nem akarja elkapatni a gyerekét, még megsértődött,a mikor bejött a csecsemős éjszaka, hogy mi a baj és megmutatta neki, hogy ha fáj a hasa mit csináljon: bebugyolálta-lepedővel megmutatta hogy kell és simogatva a kisbabát ő mászkált vele fel-alá egy félórát!!! A kicsi megnyugodott, ezután visszaadta az anyukájának. Az kb. 2 perc után letette.
Na EZ volt az idegesítő! Az anyuka viselkedése, nem a baba sírása (bár kimodottan erős hangú kisfiú volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!