Az jó ha sokáig el van egyedül a baba? Járókában, kiságyban értem!
Figyelt kérdés
Nem lesz semmi baja ugy értem szellemileg?
Üdv Niki
A kisfiam 9 hós lesz!
2009. ápr. 26. 17:15
1/5 anonim válasza:
Dehogy! Örülj neki:-)
Persze gondolom emellett azért foglalkozol is vele:-) (játék, mondóka, süti-süti pogácsát...stb)
2/5 A kérdező kommentje:
Persze hogy foglalkozom vele!!
Imádom ,csak néha azért én is elfáradok!!
2009. ápr. 26. 17:21
3/5 anonim válasza:
Nem lesz neki semmi baja. Irigyellek,hogy ilyen jó babád van. Az enyém 11 hós, de sír ha 1 percig egyedül hagyom.
4/5 anonim válasza:
Örülj neki, az jó, ha leköti magát!
Az én babám is 9 hónapos, szerencsére ő is elvan simán egy fél órát, néha többet is. Szerel, pakol, ügyködik. Persze, azért játszunk is vele sokat, de ha elvan, legalább jut idő a házimunkára/magadra is:)
5/5 anonim válasza:
A kisfiam 3 hós és teljesen elvan egyedül, persze sokat játszunk együtt már most szeret bizonyos dalokat és a vízhatlan mesekönyvét. Ma beraktam a pihenőszékbe és kimentem a konyhába főzni (ráláttam). Nézek be, meredten nézi a kiskönyvét, majd a kezét, ezt kb. 40 percig játszotta, majd elaludt 2 órára. A férjemmel nagyon örülünk, hogy ilyen jó babánk van. Szerintem ha sokat játszotok és beszélgettek akkor tényleg örülj neki te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!