Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól adható a cékla?...

Mikortól adható a cékla? Mivel lehet párosítani?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 25. 22:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
zellerrel pl. 6 hótól.
2009. ápr. 25. 22:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szokták almával is, de én így csináltam:

2 szelet cékla (a céklát héjában, egészben főztem meg - kb. 2 óra), 1 kisebb krumpli enyhén sós vízben főzve, 1 kocka cs.mell, 1 teáskanál étolaj.

Ezeket turmixoltam össze a krumpli főzőlevével hígítva.

A kislányomnak nagyon ízlett :)

7 hós kislány anyukája

2009. ápr. 25. 22:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
a céklát ha megpucolod és felvágod mint a krumplit elég neki 10 perc főzés is. ami marad meg lefagyasztod.
2009. ápr. 25. 22:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
ALmával és krumplival szoktam keverni, és teszek bele csirkemellet is , nagyon szereti a kislányom ebben az összeállításban, alma nélkül nem annyira ...
2009. ápr. 25. 22:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Krumpli, sütőtök, répa után lehet rögtön adni a céklát. Én krumplival összefőztem felkockázva, kb. 1 órát, és botmixerrel leturmixoltam a főzőlevével úgy, hogy a krumpli volt benne több. Tetszett a picurnak. Majd nemsokára jön a husi is, akkor cs.mellet is teszek bele.
2009. ápr. 26. 00:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 5 hónaposan adtam elöször a babámnak. Krumplival nem fogadta el, csak almával még hozzá nyersen, reszelve kevertem hozzá. De nálunk sajnos nem igazán jött be, ezért a fagyasztóból azóta sem vettem elő :(
2009. ápr. 26. 08:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen a válaszokat!
2009. ápr. 26. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!