Mit adjak reggelire szopi mellé 10 hónaposnak, ha még nem rág igazán?
Szívesen "utánoz" minket, beleeszik az ételünkbe, kér belőle, de csak néhány falat erejéig. valamennyit szopizik még reggel, de a fő gondom az, hogy gyümölcsöt szokott kapni 9 körül, de így este hattól reggel 9ig nem eszik semmit, viszont sokszor kel szopizni. lehet azért, mert éhes. bár délután és este viszonylag sokat eszik, legalábbis a délelőtthöz képest, meg amúgy is jó étvágya van. vagy adjak neki inkább még lefekvés előtt pár kanál tejpépet? inkább reggelivel bővítenék...
amúgy cicin alszik el és jócskán teleeszi magát esténként tejcivel (is), mégis legkésőbb éjfélkor ébren van (8 kor fektetem le) és aztán még kb. 3 óránként ébred, ami az ő korában nem éppen szerencsés...
Természetesen a hasonló témájú kérdéseket is visszaolvasom, de nem biztos, h lesz időm rá, ezért írtam ki én is. elnézést kérek azoktól, akiket esetlg zavar.
amúgy még annyit tennék hozzá, hogy most négyszer eszik szilárdat napközben. lehet, már ötször kellene ennie? :-OOOO
Nálunk a reggeli yoghurt gyümölccsel és babapiskótával. 3 kiskanál yoghurtot összekeverek 2 porrá őrölt babapiskótával és gyümölccsel. Imádja a Picim és elég laktató is, ebédig simán kihúzza vele.
Egyébként nem biztos, hogy az éhség miatt kel. Inkább megszokásból. Az én Picim 10 és fél hós, 2* kel minimum éjszakánként. Hiába próbálom este jobban megetetni (fél 8-kor tejpépezünk, utána elalvás előtt 9-kor cicizik) mégis kel éjjel 1-kor. Órát lehetne hozzá igazítani. Ahhoz meg nincs szívem, hogy hagyjam sírni. Következő ébredés 4-kor, utána 7-kor kelés. Ez van, én csak reménykedek, hogy előbb-utóbb javul a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!