Rota vírus elleni védőoltásnak lesznek mellékhatásai?
Kedden kapja meg az első részét 3 hós kislányom, mire számíthatok?
Köszönöm előre is a válaszokat
Valószínűleg nem lesz, legalábbis az itteni írogatók véleményei alapján.
(Egyébként én nem adattam be az oltást három dolog miatt.
Egy: alumínium foszfátot tartalmaz a vivőanyag, ami veszélyes anyag.
Kettő:A kicsik ebben a 3 hónapban folyamatosan oltva vannak, egyszerre 4-5-6 dolog miatt is, túl sok ez egy fejlődő, kialakulatlan immunrendszernek.
És három - ami igazándiból az első számú: rá van írva a betegtájékoztatóra, hogy a _nagyon gyakori_ (azaz 10-ből több, mint 1)mellékhatások közé tartozik a hányás, hasmenés és 38,5 fölötti láz.
Na, ez az, amivel én nem szivatok egy 2 hónapos csecsemőt. )
Köszi de csak a mellékhatásokról kérdeztem, nem arról h beadassam-e vagy sem!!!!!!
Amúgy Én megvettem és be is adatom.
Az h Te nem adatod be az a saját dolgod.
De azért köszi....
Az előző válaszok alapján úgy látszik csak nekünk voltak mellékhatások az oltás után. Egyrészt felpuffadt a kisfiamhasa, egyfolytában pukizott, zöldes lett a kakija (1-2 nap után helyrejött) + orrfolyás, köhögés, ami elég sokára múlt el. Én biztos vagyok benne, hogy az oltástól volt, mert a 2. részlet után is ugyanezek a tünetek jelentkeztek, csak enyhébb formában.
Az összes többi oltástól semmi baja nem lett, csak a Rotával jártunk így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!