Bromokriptint szedek, és mióta megnöveltem az adagot, kemény mellékhatásai vannak. Lázam is van, de nem tudom, ettől-e vagy valami vírus bujkál bennem. Lehet a Bromo mellékhatása ez is?
Szia.
Én is bromot szedek napi 1 szemet bár igaz én 1 hete szedem de semmi mellékhatása nincsen , de azt tudom hogy sokan nem bírják és iszonyú hányinger, fejfájás , émelygés , láz, fájdalom gyötöri öket, szerintem menj el a dokidhoz mond el neki hogy mit tapsztaltál mert gondolom magas a prolaktinod arra kaptad és van egy másik fajta gyogyó ami szintén magas prolaktinra van de annak nincsenek ilyen mellékhatásai.
Mit mondtak ettöl nem sikerül?
Köszi. Tehát ez is tünet... szomorú. Irgalmatlan egyébként az este, akkor kell bevegyem. De a Dostinexnek is vannak bizony mellékhatásai, úgyhogy inkább még próbálkozom ezzel.
Arra kaptam, hogy nem tudok terhes maradni, illetve hogy tejcsorgásom volt. Remélem, idővel jobb lesz...
Neked sok sikert a babaprojektben (gondolom, Neked is arra kell szedni)!
szia.
Előző vagyok.
Igen nekem is arra kell szednem mert picit magas a Prolaktinom és valószínű ezért nem sikerül teherbe esnem.
Mióta próbálkozotk?
Még azt tudom javasolni hogy esetleg próbáld meg fél szemenként szedni hátha nem csinál akkor mellékhatásokat annyira.
Sok sikert a babihoz.
Szia!
Most milyen adagban szeded, és mióta?
Nekem kicsit más volt a helyzet. Szülés után, amikor már a babám régen (16 hónapja) nem szopott, még mindig volt kis mennyiségű tejem.
Valaki azt írta, hogy először csak negyed szemmel ajánlatos kezdeni, és több nap elteltével növelni az adagot.
Nekem a 1 szem esti tabi nem okozott gondot, de amikor reggel is annyit szedtem, akkor egész nap bajom volt tőle. Így én az első dobozt 1/2 + 1 szemmel szedtem be.
Sziasztok! És még egyszer köszi. Már két hét kezelés után vagyok. Amíg keveset szedtem, oké volt. De már egy hete esti 1 egészet kell bevegyek, és akkor kezdődött ez az egész is. Most azt hiszem, mégsem az a hiba, mert ma még nem vettem be, és ennek ellenére már 37 fölött jár a hőm... fáj a fejem meg ilyenek. Lehet csak véletlenül esik egybe a bromo-adag növelése valami vírusos izével, és ezek így együtt dolgoznak bennem...
Első: igazad van, félszemenként nincs annyi mellékhatása, de sajna a hatása is gyengébb. Ha csak a tej volna, akkor nem is hajszolnám magam annyira, de türelmetlenek vagyunk, lassan egy éve nem jön össze a baba. Ti mióta dolgoztok az ügyön?
Utolsó: hogy oldottad meg a dolgot? És mi volt az egész napi baj konkrétan? Szédülés, fejfájás, hányinger? Lázad volt?
Előre is kösz...
Szia.
Első vagyok .
Mi 3 éve várjuk a kis picit de csak most vették észre nálam a mags prolaktint mert mikor 2,5 éve nézték a hormonjaim akkor jó volt minden eredményem most meg mags de pém sem volt szedtem a clostyt annyit segített hogy lett egy szinte semmi 8mm tüszőm , az sem jött be most 2 hónapja teázok lett 4 érett tüszőm a 14. napon 17mm volt a vezető és remélem meg is repd a gyogyó ellenére mert mondjuk nekem épp hogy magas volt az értékem 500 helyett 576.1 és arra kaptam csak nem értem minek szedem mert 2 hét elteltével meg már jó értékem volt de beszedem talán nem árt.
Remélem neked is segíteni fog a gyogyó és minél elöbb lesz kis pocaklakód.
15:32-es vagyok. Az egész napos panasz: hányinger, székrekedés, fejfájás, hőhullámok, kettős látás, alacsony vérnyomás miatt szédelgés. Szinte egész nap feküdnöm kellett, mert ahányszor felkeltem, szédelegtem. Aztán ahogy visszavettem az adagot reggel fél db-ra, azután már csak néha egy kis fejfájásom volt az alacsony vérnyomás miatt. Utána meg már nem mertem visszatérni az egész szemre, mert a köv. héten nem volt lehetőségem arra, hogy feküdjek, ha baj van. Mostmár meg elfogyott.
Amúgy a lázat szerintem sem ez okozza.
A mellékhatások miatt pedig próbálj kisebb adagot szedni, és csak napok múlva emelni fél szemmel, hátha úgy neked is jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!