Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik formabedobós játék...

Melyik formabedobós játék vált be a babátoknál?

Figyelt kérdés

Teknőcös gurulós formabedobó játéka van a lányomnak, de elég nehéz néhány formát beletenni, még nekem is, annyira kicsi a lyuk. Vagy lehet csak hibás játékot fogtam ki.

Vennék más fajtát, csak érdekelne melyiket szeretik a gyerekek. Előre is köszi!

2011. szept. 20. 09:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekünk van az a pár száz forintos kocka alakú, ahol maga a kocka és szétszedhető. Tökéletesen megvagyok vele elégedve, azt hiszem 900 ft-ért vettem a százforintosban.
2011. szept. 20. 09:35
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk Fisher Price-os van. Mindkét lányom szerette/szereti.

Ez: [link]

3 és 1 éves kislány anyukája

2011. szept. 20. 09:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Van guruló teknős és bödönke, de egyik sem igazán érdekli

a teknős még fiamé volt, egy 11 éves darab, szerintem jó

2,5 éves a láyom amúgy

2011. szept. 20. 09:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia, nekünk a 100,-Ft-os boltos teknős vált be, mert nem kell magát a teknőst forgatni, mint a kockát, hanem csak eltekerem a tetejét és már ott is van a forma, ami a kezében van, nagyon ügyesen pakolja már bele. 6 forma van hozzá, és azt hiszem valami 900-1000 ft volt. Később tudja húzni is, néha a kis golyókat forgatja rajta, és próbálja emelgetni a tetejét, ahogy kivegye a formákat belőle :-) Sokszor rá is támaszkodik és nem hittem volna, de kibírja a 13 hónapos fiam súlyát! :-)

Nagyon jól eljátszik vele, csak ajánlani tudom.

2011. szept. 20. 12:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekünk a Tomy formabedobónk van, nagyon szeretjük. (13 hónapos a lányom.)
2011. szept. 20. 12:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Müllerben lehet olyat kapni, hogy kisvödör a tetején 4 formával, benne 10 emelet magasara építhető pohárkák. Kb. fél évig jó volt a fiamnak, nagyon szerette, mostmár inkább ezzel játszik (21 hónapos):

[link]

2011. szept. 20. 12:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat!! Szép napot !!
2011. szept. 20. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!