Melyik formabedobós játék vált be a babátoknál?
Teknőcös gurulós formabedobó játéka van a lányomnak, de elég nehéz néhány formát beletenni, még nekem is, annyira kicsi a lyuk. Vagy lehet csak hibás játékot fogtam ki.
Vennék más fajtát, csak érdekelne melyiket szeretik a gyerekek. Előre is köszi!
Szia!
Nekünk Fisher Price-os van. Mindkét lányom szerette/szereti.
Ez: [link]
3 és 1 éves kislány anyukája
Van guruló teknős és bödönke, de egyik sem igazán érdekli
a teknős még fiamé volt, egy 11 éves darab, szerintem jó
2,5 éves a láyom amúgy
Szia, nekünk a 100,-Ft-os boltos teknős vált be, mert nem kell magát a teknőst forgatni, mint a kockát, hanem csak eltekerem a tetejét és már ott is van a forma, ami a kezében van, nagyon ügyesen pakolja már bele. 6 forma van hozzá, és azt hiszem valami 900-1000 ft volt. Később tudja húzni is, néha a kis golyókat forgatja rajta, és próbálja emelgetni a tetejét, ahogy kivegye a formákat belőle :-) Sokszor rá is támaszkodik és nem hittem volna, de kibírja a 13 hónapos fiam súlyát! :-)
Nagyon jól eljátszik vele, csak ajánlani tudom.
Müllerben lehet olyat kapni, hogy kisvödör a tetején 4 formával, benne 10 emelet magasara építhető pohárkák. Kb. fél évig jó volt a fiamnak, nagyon szerette, mostmár inkább ezzel játszik (21 hónapos):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!