Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, vennétek a babátoknak...

Anyukák, vennétek a babátoknak/kisgyermeketeknek használt ruhát a Vateráról vagy Teszveszről?

Figyelt kérdés
2011. szept. 19. 21:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én venni és eladni is szoktam.Nagyon sokat lehet vele spórolni és nem áll a kinőtt ruha halmokban a szekrényben.Úgy szoktam,hogy amit kinő a kisfiam azt eladom és az árán veszek neki valamit,játékot,ruhát...

2 napja egy új kabátot vettem 1300Ft-ért :)

2011. szept. 19. 22:08
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia, mindent onnan veszek a kisfiamnak, és senki nem mondja meg. Néha olyan ruhacsomagokat fogok ki, hogy...az hihetetlen, és nagyon olcsón. Pl. én nyáron megvettem a kisfiamnak a téli dolgokat a mostani árakhoz képest harmadáron, és nagyon szép dolgokat.

De veszek onnan játékot, dekor dolgokat, egyszóval tényleg mindent.

Kivéve: etetési kellékeket, bébiételt, pelenkát, zoknit...tehát ami azért nem olyan, amit szerintem használtan kéne venni egy gyerkőcnek.

2011. szept. 19. 22:18
 13/15 anonim ***** válasza:
73%
Én is macerásnak tartom,annyira nem láttam jó minőségű,húú,de nagyon megéri ruhákat ott. Inkább én is tescozok,vagy helyi baba turi.
2011. szept. 19. 23:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Ott nem merek venni, mert husis a kislányom, és a méretezésre nem mindig hagyatkozhatom. Helyett viszont megyek bababörzére. Az tetszik nagyon, látom kitől veszek, és hogy milyen a minősége. (Kár hogy csak mostanság szoktam rá :O( )
2011. szept. 20. 12:38
 15/15 anonim ***** válasza:

én veszek és el is adok ott!

Tök jó dolgok vannak

2011. szept. 20. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!