Kislányom nem szeret apukájával lenni! Van másnál is így?
Figyelt kérdés
Férjem reggeltől estig dolgozik 19 fele ér haza! Készitem a vacsorát stb. 14 hónapos kislányom ordit nála! 2 percre nincsenek el! Mintha nem szeretné az apját! Olyan jó lenne este rábizni egy kicsit,agaszt hogy a lányom így viselkedik! Remélem kinővi!2009. ápr. 24. 13:13
1/6 anonim válasza:
Szia. Biztos kinövi majd. Érthető a gyereked viselkedése, mivel napközben szinte nem is látja az apukáját, igy idegen neki. Szerintem amikor a férjed éppen nem dolgozik, akkor hiába üvölt a gyereked, hagyd őket kettesben egy kicsit, hogy szokják egymást.
2/6 anonim válasza:
Nálunk dettó ez van. csak a fiam 5 hónapos. este ér haza a férjem, kezébenyomom, legalább addig tudjam csinálni a dolgom és nála csak üvölt, üvölt, üvölt. A vége meg, hogy az én kezemben köt ki, persze hatalmas vigyorral a képén. nem lesz ez így jó. csak velem van el. nem tudom senkire sem bízni. én is remélem, hogy kinövi.......
3/6 anonim válasza:
Nálunk is ez a helyzet. A fiam 10 hónapos és ha az apjával hagyom, csak azt lesi, hogyan tud meglépni és utánam loholni. Még a wc-re is követ. Ha meg rossz kedve van, az apját látni se akarja, úgy tesz mintha ott se lenne. Szegény férjem meg mindig azt mondja, hogy nem szereti őt a gyerek. Pedig azt gondoltam egy 14 hónapos már jobban elvan az apjával, hát most nagy csalódás amit írtál.
4/6 anonim válasza:
próbáljatok hármasban lenni! pl apa hazaér, egy órát együtt vagytok, utána, amikor már belejött a kicsi a játékba, te megpróbálsz kimenni, ha ez így működik akkor napról napra kevesebb átmeneti idő kell majd, lehet hogy érzi a pici, hogy 'lepasszolod'. Különben tudom, hogy milyen ez, én is alig várom haza a férjem, már tűnök is el valamerre, szeretem őket, de másra sem vágyom, mint egyedüllétre, meg persze utólérni magam a feladatokkal...
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. ápr. 24. 16:14
6/6 anonim válasza:
Szia!
Én arról tudok neked írni,hogy a szüleim elmondása alapján én is ilyen voltam kicsiként és pár hónap alatt elmúlt.Azóta is nagyon jó kapcsolatom van az Apukámmal!Nyugodj meg szerintem idő kérdése és minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!