Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok erről a csizmáró...

Mit gondoltok erről a csizmáról? (link)

Figyelt kérdés

[link]

Nekem nagyon furcsa az alakja. Kényelmes lehet ez egy gyereknek? Ortopédiailag megfelelő lehet?

2011. szept. 18. 21:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szeretem a puhatalpú cipőket, sőt szerintem jót tesznek a lábnak. Én pl gyerekként az akkor divatos ortopéd cipőkben jártam és olyan lúdtalpam lett, hogy csak na. Mindenkinek más a véleménye (ortopéd orvosokat is beleértve), hogy mi a jó a lábnak. (egyébként a kinti használatra készült cipőknek vastag bőr talpuk van így a kavicsos út nem zavarja a gyerekeket, legalább is az én lányomat nem zavarta, pedig nagyon kényes)

Mindezek ellenére ezt a cipőt soha nem adnám a lábára, mert szerintem pont a puhatalp lényegét veszi el a design. Nem hiszem, hogy ebben a cipőben kényelmesen tudnak szaladgálni. Nem bírom elképzelni, hogy amikor szaladgálnak a gyerekek ez nem esik le a lábukról vagy nem zavarja őket a mozgásban. A puhatalpú egyik lényege, hogy szabadon mozog benne a láb, mintha mezítláb lenne. Azon kívül azt is nehezen képzelem el, hogy nem fázik a talpuk benne. Na meg nem is tetszik.

Szóval én minden puhatalpú cipő imádatom ellenére sem adnám a gyerekem lábára ezt.

2011. szept. 21. 14:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy jót tesz ez a lábnak, én biztosan nem vennék ilyet még ha ingyen adnák se kéne, de tényleg. És nem mellesleg nagyon hülyén néz ki. :O
2011. szept. 21. 19:02
 13/16 anonim ***** válasza:
hát ennek az árából kijön vagy 3 gumicsizma biztos:) szóval nem vagy előbb. Akkor inkább egy kicsit nagyobb cipő mint ez. Bár nekem a többiekkel ellentétben tetszik külsőre.
2011. szept. 22. 09:51
 14/16 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon vagány! :)
2011. szept. 22. 11:28
 15/16 anonim ***** válasza:
olyan földön kívülis, benne is van alien ;)
2011. szept. 22. 12:57
 16/16 anonim ***** válasza:

ez hótaposó csizma!!

nekünk -mármint nekem és páromnak, illetve nagyfiamnak-van hasonló, nagy hóban tényleg jó, de csak ott

nakünk 10 éve megvan, és semmi baja

viszont az ára horror

2011. szept. 22. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!