Félrenyelt a babám, azóta hörögve veszi a levegőt, hogy segítsek neki?
Figyelt kérdés
Nem olyan nagyon feltűnő, picit hallatszik, és ha a hátán van a kezem, érzem a remegését. két hét múlva megyünk orvoshoz (akkor lesz először beoltva), ha nem muszáj, nem vinném, mert még nagyon picur, félek elkap valamit, mindig tele van a gyerekrendelő.2009. ápr. 24. 12:12
1/3 anonim válasza:
Egészséges tanácsadáson nem kaphat el semmit!
A dokit is ki tudod hívni, hogy beoltsa, csak akkor kell adni neki egy kis pénzt...:(
Próbáld kis babavízzel megitatni!
2/3 A kérdező kommentje:
a tanacsadas a picurok "rendelese"?
tanacsadasra be kell jelentkezni, 3 hettel előbb kb. olyan tulterhelt a doki.. mondjuk rendes, zaklathatnam telefonon is, csak nem akarom aprosagokkal.. ez remélem az. evett azóta 3x, a legutolsónál múlt el, vagy en nem veszem eszre, de ugye nem mehet az ilyen a tudejere?
2009. ápr. 24. 14:03
3/3 anonim válasza:
Az én babám (5 hetes) rendszeresen félrenyel szopi közben, mert nagyon kis mohó (nyikorgós-lihegős hangokat ad ki szopi közben, úgy veszi a levegőt), és én is szoktam hallani utána néha, hogy hörög. Mi voltunk azóta dokinál, és teljesen tiszta a tüdeje, nincs semmi baja a félrenyeléstől. Amikor félrenyel, egyből vedd a válladra, próbáld büfiztetni. Nekünk ez bejött, többet meg nagyobbakat büfizik ilyenkor, és láthatóan megkönnyebbül, aztán máris keresi a cicit és fal tovább:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!