Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Graco quattro tour deluxe...

Graco quattro tour deluxe RETRO milyen babakocsi?

Figyelt kérdés
Bordó színű, és ugyanaz, mint a "hagyományos" tour deluxe?
2009. ápr. 24. 11:47
 1/6 anonim ***** válasza:
52%

Szia

nem jó. csak lebeszéllek róla

Nekem is ilyen van...sajna

2009. ápr. 24. 18:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Melyik a Retro?

Nekünk is quattro tour deluxe van, de nem tudom hogy retro vagy nem retro. Én nagyon meg vagyok vele elégedve, imádom!!!

2009. ápr. 24. 18:36
 3/6 anonim ***** válasza:

A második vagyok...

utánanéztem a neten, találtam a hírdetések közt egy eladó, bordó retro gracot. A mienk is ilyen, csak épp a színe más. Kék-barna.

Tényleg imádom, nagyon meg vagyok vele elégedve, főleg,hogy születéstől kezdve használható, mindaddig,amig egy babakocsit használni érdemes. Mi már a sportkocsi állítást használjuk és nagyon jó.

Igaz, súlyra nehezebb, de ennek is megvan az előnye. sok babakocsi olyan pillekönnyű,hogy esetleg egy nagyobb szélben felborulhat. Ismerős már járt így...

Valamint könnyű összecsukni, egy mozdulat.

Az alján a bevásárló rekesz is nagy, 5 kilóig terhelhető is.

Van szülő és gyermek tálca.

5pontos biztonsági öv.

Autóshordozó, egy kattintással rögzül a babakocsihoz.

lehet mosni a huzatot.

És ami miatt tényleg szeretem, hogy nagyon könnyű navigálni, egy helyben megfordulhatsz vele 360fokot.

2009. ápr. 24. 18:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk pontosan ilyen van! Én szeretem, a baba is. Egy dolog volt, amit hiányosnak találtam, hogy nem elég védett. Szóval, télen, mikor hideg volt és fújt a szél, voltak pici lyukak az oldalán, hiába volt mózesben, és hiába volt a szélvédő rácsatolva az ernyőre. Ha nyáron lesz igen pici a babád, én ajánlom. És tényleg nagyon könnyű irányítani, kényelmes vele közlekedni. Meg nekem hasznos az óra és a hőmérő is...
2009. ápr. 24. 20:44
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindekinek!!
2009. ápr. 25. 09:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Pl ez ilyen:D

[link]

2010. jan. 27. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!