Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más is ennyire szereti a...

Más is ennyire szereti a börzéket?

Figyelt kérdés

Holnap lesz Pesten börze, úgy várom mint ,, kutya a vacsoráját" szokták mondani!

Vidéki vagyok nem tudok elmenni mindegyikre ( ami a környéken van).De ha kimarad, 1 napig teljesen rosszul vagyok!!De nagyon szeretem a turikat is!:-)

2009. ápr. 24. 09:11
 1/9 anonim ***** válasza:

igen igen igen!!!

szeretem hát:-)

majdnem minden nő imád vásárolgatni nézelődni.

2009. ápr. 24. 09:13
 2/9 anonim ***** válasza:
hol lesz most?
 3/9 anonim ***** válasza:
A babaturikat én is szeretem, a börzét viszont nem, nekem nem jön be a tömegnyomor, babával oda nem mennék be szívesen, bár én pesti vagyok, talán azért sem vagyok oda ezért, mert akár mindre el tudnék menni. Jó vásárlást, szórakozást neked!!!
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A 34. KISMAMA BABARUHABÖRZE

2009. április 25-én, szombaton 8.00-15.00 óra között

kerül megrendezésre a Budapesti Vásárközpont „A” pavilonjában.

2009. ápr. 24. 09:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Az árusító asztaljegyet és asztaljegyet kiegészítő belépőjegyet CSAK ELŐVÉTELBEN LEHET RENDELNI A KÉSZLET EREJÉIG. A jegyrendeléseket KIZÁRÓLAG TELEFONON tudjuk fogadni, 2009. február 16-tól munkanapokon 11 és 15 óra között a már megszokott

(06-1-) 371-32-56-os KISMAMA BABARUHABÖRZE INFORMÁCIÓS VONALON.

Egy hívás alkalmával 1 fő csak saját részre maximum 2 db asztaljegyet rendelhet. Az asztaljegyek nem választhatóak, a program automatikusan adja ki a jegyeket. Az asztal- és kísérőjegyet a megrendeléstől/csekk-kiküldéstől számított 3 hétig tartjuk fenn. Ha 3 hét után nem fizeti be a megrendelő a jegy árát, akkor másnak értékesítjük azt/azokat. Az asztal- és kísérőjegy visszamondására 2009. április 6-ig van lehetőség. Ezen időpont után nem fogadunk el jegylemondást és nem utaljuk vissza a befizetett pénzt.

ÁRUSÍTÓ ASZTALJEGY 3.400 Ft,-/fő (mely a postaköltséget is tartalmazza)

- egy fő egyszeri belépésére jogosít,

- kis-és nagykereskedelmi tevékenység folytatására nem jogosít (kiskereskedői tevékenységnek minősül, ha valaki három vagy több azonos árucikket kínál eladásra).

- Bármilyen jellegű árusítás esetén az asztalfoglalási díj megváltása kötelező!

- Érvényes előfizetéssel rendelkező olvasóink kedvezményesen, 3.400 Ft helyett 2.720 Ft-ért juthatnak árusító asztaljegyhez. A telefonos jegyrendeléskor kérjük jelezze, ha Ön előfizető!

- Belépés a Budapesti Vásárcsarnok területére 7 órától lehetséges.

ASZTALJEGYET KIEGÉSZÍTŐ BELÉPŐJEGY 690 Ft/fő, (mely a postaköltséget is tartalmazza)

- egy fő egyszeri belépésére jogosít,

- csak és kizárólag árusító asztaljegy felmutatásával együtt érvényes

- asztali árusításra, valamint kis- és nagykereskedelmi tevékenység folytatására nem jogosít.

- Érvényes előfizetéssel rendelkező olvasóink kedvezményesen, 690 Ft helyett 345 Ft-ért juthatnak asztaljegyet kiegészítő belépőjegyhez. A telefonos jegyrendeléskor kérjük jelezze, ha Ön előfizető!

- Egy asztaljegyhez egy asztaljegyet kiegészítő belépőjegy vásárolható.

- Belépés a Budapesti Vásárcsarnok területére 7 órától lehetséges.

BELÉPŐJEGY 690 Ft/fő,

- egy személy egyszeri belépésére jogosít,

- asztali árusításra, valamint kis- és nagykereskedelmi tevékenység folytatására nem jogosít,

- érvényes előfizetéssel rendelkező olvasóink számára áprilisi lapszámunkkal ajándék-kupont küldünk, mellyel 345 Ft,-/fő kedvezményes áron vásárolhatják meg belépőjegyeiket a helyszínen a rendezvény napján.

- Belépők a rendezvény napján a helyszínen válthatók a pénztáraknál 7.45 órától.

- Belépés a Vásárcsarnok területére csak 8.00 órától!

KISKERESKEDŐ JEGY 72.000 Ft + 20 % Áfa, mely

kiskereskedői jegyeket csak elővételben lehet beszerezni korlátozott számban, február 23-tól munkanapokon 9.00-17.00 óra között (pénteken 16 óráig) a Sanoma Centrumban: Budapest 1037 Montevideo 9.

Részletes információ a standbérleti feltételekkel kapcsolatban a (06-1)-437-1481-es telefonszámon!

Figyelem! Csak a kiadón keresztül vásárolt jegyek érvényesek.

A RENDEZVÉNYEN BIZTONSÁGI OKOKBÓL A FÖLDRŐL ÁRULNI TILOS!

A 2005. évi CXXXIII. Tv. 3. fejezete alapján a rendezvényt biztosító rendészek jogosultak az élet- és vagyonbiztonság érdekében a Babaruhabörze biztonságát veszélyeztető személyeket távozásra felszólítani, illetve a rendezvényről kivezetni.

- Bejárat: a Budapesti Vásárközpont III-as kapujánál.

- Autóparkolási lehetőség: A börzézők autójukkal a Budapesti Vásárközpont közvetlen közelében, az Albertirsai úton és a Budapesti Vásárközpont területen belül korlátozott számban parkolhatnak. Akik a belső parkolást választják, az V. kapunál hajthatnak be a kijelölt helyekre. A területen belül mintegy 1.000 személygépkocsi elhelyezésére van lehetőség. Közvetlenül a személygépkocsiból árusítani tilos!

- Megközelítési lehetőség: Az Örs vezér teréről a BKV Expojáratával, amely a rendezvény napján sűrített menetrend szerint közlekedik.

- A helyszínen INGYENES GYERMEKMEGŐRZÉS és külön PELENKÁZÓ és ETETŐHELYISÉG áll látogatóink rendelkezésére.

- A börzén Kismama-előfizetői akciót szervezünk, melynek során értékes ajándékokat, többek között Kismama babahordozó kendőket, Kismama szoptatós pólókat, szoptatós hálóingeket sorsolunk ki.

Bármilyen egyéb más cég által szervezett hasonló rendezvényhez a Kismama magazinnak, illetve annak kiadójának, a Sanoma Budapest Kiadói ZRt-nek semmilyen köze nincsen, így azok szervezéséért, lebonyolításáért felelősséget nem vállalunk.

Vigyázat! Hamisítják!

2009. ápr. 24. 09:15
 6/9 anonim ***** válasza:

Kifejezetten bababörzén nem voltam, csak sima börzén. Olyannyira megundorodtam tőle, hogy már arra sem emlékszem, hogy mi volt a téma. Rengeteg ember, szűk helyek, levegőtlen. Nekem nem jött be.

Turiba viszont imádok járni.

2009. ápr. 24. 09:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem is ki kellett hagynom, mert a babám kicsike. Nagyon rossz érzés, imádok börzézni a barátnőmmel, az egész nap erre van szánva. Leginkább azért szeretem, mert ilyenkor az anyukáktól tudok vásárolni, akiket ezzel támogatok. Annyi sok szép ruhát sikerült így már vennem, utána meg kapom a kérdéseket, hol tudok ilyen jó rucit venni.
2009. ápr. 24. 09:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem sem jön be a börze. Szűk, levegőtlen, tömeg.. amúgy is utálom az ilyen helyeket. Inkább kirándulunk a friss levegőn, a budai hegyekben, stb. :))
2009. ápr. 24. 09:31
 9/9 anonim ***** válasza:
igen! Én mostanában nem nagyon járok, de anyosom állandoan a börzéken és a turikban log! És állandoan szebbnél szebb és Uj ruhákat hoz a babának. szerintem tök jo!
2009. ápr. 24. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!