Májusban születik a babám. Miket érdemes neki bevinni a kórházba? Ruhára gondolok. Kis plédet ilyesmit rakjak a csomagba?
Szia! Itt találsz egy listát, hogy miket érdemes bevinni, de ez kórház függő is. Szerintem kérdezd meg a kórházat, ahol szülni fogsz, hogy mi a szokás.
szia!
A kórházban adtak rá kisinget, meg angol pólyát, és egy lepedőt hajtogattak rá, így könnyű volt tartani, és császárosként is könnyen tudtam kiemelni az ágyából.
Én vittem be néhány bodyt, meg rugdalózót, és jól is jött, mert a lányom bőre pirosodni ketdett a kórházi ruhák erős fertőtlenítése miatt. Szóltak is a nővérek, hogy adjak rá "hazait", és jobb is lett. A hazai ruhákkal nem volt gond. Éjszakára body és hálózsák volt rajta, meg zokni. A kezére is-ha nagy körmei lesznek- húzhatsz zoknit, mert "manikűrözni" csak egy hónap után szabad. Nálunk reggel volt fürdetés, akkor kapott tiszta ruhát, én vittem a sajátját, de mások is így csinálták. Pelenka nem kellett, mert elég volt, amit kaptunk a kórházban (Libero), de popsitörlőt és krémet sajátot használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!