Milyen lány név illik a Kuszákhoz? Olyat szeretnék ami nagyon ritka, de van jelentése. Nem találkozok vele minden hol.
Kuszák Míra Csenge (M: latin, csodálatos, Cs: Ismeretlen eredetű és jelentésű)
Kuszák Nina Zoé (N: spanyol-héber, baba, kislány, Z: görög, élet)
Kuszák Zorka (Z: szláv, hajnal)
Kuszák Kinga (K: német-latin-magyar, harc)
Kérlek írj, hogy tetszik-e valamelyik! Mikorra várható a leányzó?
Előző vagyok eszembe jutott még egy:
Kuszák Noa Zoé (N: bibliai, mozgékony)
Nekem az Orsolya ugrott be legelőször :D
Fiú meg talán Gábor :D
Nekem ez tetszene:
Kuszák Vanda Izabella
Vanda: lengyel eredetű női név, egy mondabeli királylány neve. Jelentése: vad nő
Izabella: női név vagy az Elisabeth (Erzsébet) spanyol eredetű alakváltozata vagy a babiloni-héber eredetű bibliai Izebel, Jesabel névnek a módosulása, aminek jelentése: Bál isten fölemelt, vagy: van úr.
Kuszák Izabella
Kuszák Emília
Kuszák Anna Léda
A Zara név jelentése , ragyogás, fényesség; bibliai jelentése dicsőséges hajnal.
Szerintem nagyon klassz név, igen ritka én nem is találkoztam még vele, ráadásul bibliai mint a Dominik úgyhogy passzolna is:)Júl.29 és szept.18 a névnapja jó is lenne nektek is mert elég messze van a várható szülinapjától:)
Nekem is benne volt a kalapban, de kisfiaim születtek így a Zara név felhasználatlan maradt nálunk:))
De azóta is figyelem, nem ismerek ilyen nevű kislányt, Zoét, Zorkát, Zorát igen de Zarát nem.
Minden jót!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!