Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen lány név illik a...

Milyen lány név illik a Kuszákhoz? Olyat szeretnék ami nagyon ritka, de van jelentése. Nem találkozok vele minden hol.

Figyelt kérdés
2011. szept. 17. 14:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nekem az Abigél (az apa öröme ) tetszett nagyon meg az Elina a nagy kedvencem. De a Dalma, és Daniella is nagyon jó kis nevek.
2011. szept. 17. 15:29
 12/23 anonim ***** válasza:
jaj ahogy ránéztem az első név ami eszembe jutott Olívia 2.Odett
2011. szept. 17. 16:50
 13/23 anonim ***** válasza:

Kuszák Míra Csenge (M: latin, csodálatos, Cs: Ismeretlen eredetű és jelentésű)

Kuszák Nina Zoé (N: spanyol-héber, baba, kislány, Z: görög, élet)

Kuszák Zorka (Z: szláv, hajnal)

Kuszák Kinga (K: német-latin-magyar, harc)

Kérlek írj, hogy tetszik-e valamelyik! Mikorra várható a leányzó?

2011. szept. 17. 18:24
 14/23 anonim ***** válasza:

Előző vagyok eszembe jutott még egy:

Kuszák Noa Zoé (N: bibliai, mozgékony)

2011. szept. 17. 18:26
 15/23 anonim ***** válasza:
VILLŐ Ritka, jelentése is szép, tavasz tündér.
2011. szept. 17. 18:42
 16/23 anonim ***** válasza:

Nekem az Orsolya ugrott be legelőször :D

Fiú meg talán Gábor :D

2011. szept. 17. 19:08
 17/23 anonim ***** válasza:

Nekem ez tetszene:

Kuszák Vanda Izabella

Vanda: lengyel eredetű női név, egy mondabeli királylány neve. Jelentése: vad nő

Izabella: női név vagy az Elisabeth (Erzsébet) spanyol eredetű alakváltozata vagy a babiloni-héber eredetű bibliai Izebel, Jesabel névnek a módosulása, aminek jelentése: Bál isten fölemelt, vagy: van úr.

2011. szept. 17. 20:50
 18/23 anonim ***** válasza:

Kuszák Izabella

Kuszák Emília

Kuszák Anna Léda

2011. szept. 18. 22:29
 19/23 A kérdező kommentje:
huu-milyen sok ötletek :)sok név tetszik a Zorka is jól hangzik,amúgy nekem is nagyon tetszik az Olívia de páromnak nem hiszem h tetszene.Amúgy márc.12 re vagyok kiírva de még nem tudjuk tutira h lány e ,de én úgy érzem az lesz.a kisfiam Dominik és őt is megéreztem az első perctől h fiú.A párom mondott tegnap egy másik nevet Zara nem hangzik rosszul de még nem néztem utána a jelentésének.kösy csajok még egyszer.
2011. szept. 19. 13:15
 20/23 anonim ***** válasza:

A Zara név jelentése , ragyogás, fényesség; bibliai jelentése dicsőséges hajnal.

Szerintem nagyon klassz név, igen ritka én nem is találkoztam még vele, ráadásul bibliai mint a Dominik úgyhogy passzolna is:)Júl.29 és szept.18 a névnapja jó is lenne nektek is mert elég messze van a várható szülinapjától:)

Nekem is benne volt a kalapban, de kisfiaim születtek így a Zara név felhasználatlan maradt nálunk:))

De azóta is figyelem, nem ismerek ilyen nevű kislányt, Zoét, Zorkát, Zorát igen de Zarát nem.

Minden jót!!! :)

2011. szept. 19. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!