Baj, ha 7 hónaposan még mindig felkel éjszaka 1-szer szopizni a kisfiam?
Figyelt kérdés
bár igaz, hogy nem várom meg, hogy "mondja" mi a baja, hanem ha mocorog, kiveszem, és megszoptatom. szivja is rendesen 10 percig.2009. ápr. 23. 18:09
1/11 anonim válasza:
Jol vagy? Az enyém sirásbol is aludt vissza,söt föl sem ebredt.Én azért megvárom ,hogy mi történik ha...
2/11 A kérdező kommentje:
fejezd be légyszi a mondatod, kiváncsi lennék rá. amúgy köszönöm, jól vagyok
2009. ápr. 23. 18:27
3/11 anonim válasza:
Jol teszed. Biztos szomjas szegenykem! Majd kinovik idovel. Bar nekem meg mindig ott az ejjeli szekrenyemen egy pohar viz, arra az esetre, ha megszomjaznek.
4/11 anonim válasza:
Én még 2-3-szor szoptatom éjszaka.Nekem is 7 hónapos a babám.Szerintem nincs ezzel baj,bár én már örülnék neki ha nem szopizna mert már 10 kiló:)
5/11 A kérdező kommentje:
10 kiló? júúúúj, az én kisfiam mégcsak 8 kiló
2009. ápr. 23. 18:34
6/11 anonim válasza:
ha nem megyek oda,mert ha észrevesz jobban ki akar jönni.De gyorsan el kellet küldenem és nem volt idöm befejezni.
7/11 anonim válasza:
Igen 10 kiló és 70 cm.Szép,arányos,nem kövér baba.4200 grammal született.A tied mennyivel született?
8/11 anonim válasza:
Dehogy baj!
A lányom is kel még 1x hajnal 3 körül (7 hós), mondjuk ő olyan éhes ilyenkor, hogy én előbb felébredek a gyomra korgására, mint ő :-)
Amúgy 8 kiló és 70 centi, arányos, izmos baba...
9/11 anonim válasza:
Az én fiam 11 hónapos és van hogy 3-4-szer is felkel egy éjszaka.Sőt ez a jellemző, az a ritka ha csak 2-szer ébred, olyan hogy egyszer vagy egyszer sem még nem volt! Igaz már jó lenne ha leszokna róla, mert kezdek kipurcanni!:)))
10/11 A kérdező kommentje:
bocs, hogy csak most válaszolok. 3650g-mal született, 52cm. most72cm, és 8 kg. lehetne több is..
2009. ápr. 24. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!