Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Láttátok hogy akciós a lila...

Láttátok hogy akciós a lila tescos pelus tegnaptól?

Figyelt kérdés
Ma vettem először sokan dícsértétek itt kíváncsian várom nekünk hogy válik be.
2009. ápr. 23. 16:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én veszek is a hétvégén!

Nekünk nagyon bejött,sajna aliberotol kipirosodtunk,a pampers drága(de az vékony legalább)

Ezzel talán egyszer volt nálunk baleset,és szeretem mert jo magas a dereka.

2009. ápr. 23. 22:06
 12/13 anonim ***** válasza:

Pisi akkor folyhat ki bármilyen pelusból, ha rosszul van feltéve pl. lazára van tépőzárazva, én úgy szoktam felrakni, hogy viszonylag szorosra tépőzárazom, de még a mutatóujjam beférjen, így nem nyomja a pocit sem és jól fent van. Ezért jó, ha a tépőzár is gumírozott, mert akkor a pocak méretéhez tud igazodni a pelus.

Még akkor szivároghat ha a combjánál nem igazítod meg a kis fodrokat. Arra a részre gondolok, ami a gumírozott részen kívül van. Remélem érthető :)

Még valami: tudom, hogy nem a kérdésre válaszolt, aki leírta a véleményét, de tartsuk már tiszteletben, ha az más, mint a többi. Nem mindenkinek jöhet be minden dolog. És lehet, hogy tényleg nem a színes pelusról, hanem a gazdaságosról írta le a véleményét. De tulajdonképpen mindegy is.

Tegnapi 17:43

2009. ápr. 24. 08:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia.Tudok róla én is,megyünk is és veszünk.2 hete a kiscsomagos volt akciósan,abból is vettem 4 csomaggal.Most is veszek vagy 2-t,de az eggyel nagyobb méretből.A mi méretünkben 29Ft/db.Nekünk mondjuk éjszakára kevés,v. csak a lányom pisil sokat:-),de nappalra nagyon jó.
2009. ápr. 24. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!