Immunhiányos a babám?
orvos nem vizsgálta meg? ezt azért nem egy fórumon fogják megállapítani neked :/
cebiont adjál neki. ha jól tudom 6 hónapos korára alakul csak ki az immunrendszer, inkább az számíthat ami ezután van, gyengék még amikor picikék.
de tényleg nem vagyok orvos, vidd el szakemberhez ha aggódsz
Köszi "A HASZNOS" választ.
Ezek szerint abszolút ne is kommunikáljunk senkivel...amikor olyan kérdéseket tesznek fel, hogy terhes vagyok-e?,javítható-e?,megoldható -e?,betege-e?....
Nem tudom, segít-e neked, de az én fiam már 8 hetesen beteg volt, majdnem tüdőgyulladást kapott. A férjem tanár, és meggátolhatatlan, hogy a gyerekbetegségeket hazahordja. Aztán 6 hónaposan újra, majd 8 hónaposan kórházba kerültünk a bőrével, akkor állapították meg a súlyos atópiát, ekcémát. Minden fogánál folyt az orra, volt vagy 5-ször 2 napig magas láza. Most 22 hónapos.
És az immunrendszer csak 3 éves kor körülre alakul ki teljesen, tehát még az Igg, Ige szint sem mutathat szinte semmit, ha alapjáraton egészségesen született a baba. Ezt azért merem így kijelenteni, mert mi most vagyunk túl egy csomó vizsgálaton, és a mi fiunknak iszonyatosan magas az Igg szintje, mégsem "immunhiányos".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!