Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert nem alszik vissza?

Miert nem alszik vissza?

Figyelt kérdés
7 es fel honapos babam,kb.5hos koratol felkel hajnalba,2-3 korul es nemmindig alszik vissza.meg cicil,nemszoktam cicit adni neki mindig,de adtam mar es akkor sem aludt vissza,csak morog es kaparaszik,markolasz,vagy simogatja az arcomat.neha sirdogal,talan mint aki nem almos,nemtud vissza aludni.sajna koran teszem le este,mar 8kor alszik,nemtudom kesobbre tenni,mert alig bir ebren lenni mar este,probaltam mar mindent a nappali alvassal is,hogy az ejszakai jo legyen,de semmi...segitsetek.
2011. szept. 16. 08:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Valószínű h ő addigra már kialudja magát és nem álmos.

Jól le fárad napközben? Elég aktív?

Nálunk az vált be h átálltunk a napi egyszeri alvásra, bár ő már nagyobb volt akkor. Ha még 3szor alszik váltsatok kettőre esetleg, hátha....

2011. szept. 16. 08:59
 2/4 A kérdező kommentje:
igen,a nappali alvast nemtudtam eddig jol "beallitani".delelott mindig alszik min.egy felorat,du.is,de az nem mindig azonos idoben van,valtozo,attol is fugg megyunk e valahova,kocsival,vagy babakocsival,viszont a nappali alvas nagy harc,kinlodas aran jon ossze csak.nagyon aktiv amugy.nekem nappal eddiga leghosszabb alvas 1,5ora volt,de ez igen ritka.vagy esetleg hagyjam este kicsit nyigni es huzzam el?????
2011. szept. 16. 09:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálunk is dettó ez volt. Kislányom is nagyon nehezen ment aludni, de egyik nap "megvilágosodta" és megfogadtam magamnak h nem kínlódok vele ha álmos akkor alszik ha nem akkor nem, így mindig megvártam még az álmosságtól szinte összesett és már követelte h menjünk aludni. Cicire raktam és kb. 5perc után aludt is. :) Ez a mai napig így van, igaz már csak 1szer alszik 1órát de ő már 14,5hós nagy lány :)

Kitartás, és ne parázd túl a dolgot, várd meg még ő jelez.

A másik meg az h pontos időhöz kéne szoknia, hogy mondjuk 10kor és 4kor alszik. Nálunk ez átlagban így volt. És előtte mindig tízóraizott és uzsizott. Nagyon szépen megszokta h kaja után mosakodás és irány az ágy. Ez van az esti lefekvéskor is: fürcsi, vacsi, mosakodás és irány az ágy. :)

2011. szept. 16. 19:24
 4/4 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat.az a baj egyebkent,hogy van amikor olyan almos,hogy nem is lat,de nem birom elaltatni,van amikor nem is gondolnam es elalszik ulve.akkor ragaszkodjak a pontosabb idohoz az alvasnal napkozbe?mert az ebed,a furdes,eves alvas ,az mar megy jol 6hetes koratol,csak ugye,hogy egyre nagyobb,egyre okosabb a nappalok mindig ujak,mindennap mas....na de majd hatha alakul.
2011. szept. 16. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!