Miert nem alszik vissza?
Valószínű h ő addigra már kialudja magát és nem álmos.
Jól le fárad napközben? Elég aktív?
Nálunk az vált be h átálltunk a napi egyszeri alvásra, bár ő már nagyobb volt akkor. Ha még 3szor alszik váltsatok kettőre esetleg, hátha....
Nálunk is dettó ez volt. Kislányom is nagyon nehezen ment aludni, de egyik nap "megvilágosodta" és megfogadtam magamnak h nem kínlódok vele ha álmos akkor alszik ha nem akkor nem, így mindig megvártam még az álmosságtól szinte összesett és már követelte h menjünk aludni. Cicire raktam és kb. 5perc után aludt is. :) Ez a mai napig így van, igaz már csak 1szer alszik 1órát de ő már 14,5hós nagy lány :)
Kitartás, és ne parázd túl a dolgot, várd meg még ő jelez.
A másik meg az h pontos időhöz kéne szoknia, hogy mondjuk 10kor és 4kor alszik. Nálunk ez átlagban így volt. És előtte mindig tízóraizott és uzsizott. Nagyon szépen megszokta h kaja után mosakodás és irány az ágy. Ez van az esti lefekvéskor is: fürcsi, vacsi, mosakodás és irány az ágy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!