Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most mit tegyek? Ez milyen...

Most mit tegyek? Ez milyen megoldás már? A babám nem bír semmilyen tápszert, csak az Aptamilt, de azt meg rendre visszabukja, mert túl híg..

Figyelt kérdés

A háziorvos nutritiont írt fel (tápszersűrítő), amitól viszont kakija nincs. (Isszonyú székrekedést csinált, a szívem majd megszakadt, úgy szenvedett).

A háziorvosnak nem volt ötlete, így beküldött a gasztroenterológiára.

Ott a doki meg se vizsgálta, csak egy rezidens (aki ráadásul a zárójelentés szerint olyat is mondatott velem, amit nem is mondtam). A doki közölte, hogy nem refluxos, adjak neki sűrítőt, és tartsam egész nap (!) az ágyában.

Elmondtam neki, hogy én a babámmal sétálok, tornáztatom, masszírozom, mondókázunk, vagy csak egyszerűen pihen az ölemben, és ugye enni sem az ágyban etetem. (és a férjem is játszik vele, jó nem olyan sokat, de egy órát elbóhóckodnak)

Erre közölte, hogy le se fogom tudni vakarni a gyerekem magamról, és hogy egész nap az ágyban kéne lennie egy 7-8 hetes gyereknek.

Egyrészt két napig kórházban voltunk, a gondom nem oldódott meg (lányok, van valami ötlet?), másrészt meg milyen hozzáállás már, hogy dugjam a gyereket ágyba "oszt jó"?

:(

2009. ápr. 23. 14:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ez a doki elég gáz...........Keressél 1 másikat,először is!Inkább vidd el privát..szerintem!
2009. ápr. 23. 14:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ennyit az orvosokról. Szerintem is vidd inkább magánorvoshoz, aki - valószínűleg nem olcsón - fog tudni segíteni.
2009. ápr. 23. 15:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Osztom a véleményem az elsővel. Keress másik dokit. Ez a doki tuti nem normális. Hogy mondhat ilyet. Szegény baba. Remélem hamar találtok megoldást.

Kitartás addig is.

2009. ápr. 23. 15:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
szia! nekünk ugyanez volt!!! nutritont kellett adnom neki, 3 napig szenvedett erőlködött, amitől sérve lett ( 5 hetesen, meg kellett műteni!!!! akkor abbhagytam a sűrítőt, csak megint bukott ( ő akkor még anyatejes volt), így már megint azzal eszi a tápszert. 3 nap után simán kakált tőle, megszokta. nekem is mondták hogy emeljen meg az ágyát és akkor hagyjam ott...mint neked...ez nem megoldás a bukásra!!!! keress valami másik dokit, aki ennél azért okosabbat mondt...másrész én sem hittem el hidd el mi aztán megszenvedtük a sűrítőt de valóban megszokta...esetleg ARes tápszer? az a gyomrában sűrűsödik be...
2009. ápr. 23. 16:05
 5/7 anonim ***** válasza:
próbáld valamelyik AR-es tápit! Jónak kell lennie!
2009. ápr. 23. 19:29
 6/7 A kérdező kommentje:
probaltuk, vagy fájt a manóm hasa, vagy sugárban hányta ki :(
2009. ápr. 23. 19:45
 7/7 A kérdező kommentje:
4. valaszadó. ha nem gond, irtam privit
2009. ápr. 23. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!