Hogy telik egy napotok 1 év körüli gyerkőcötökkel?
Figyelt kérdés
Sokszor úgy érzem, hogy kevés időt fordítok a csöppségre, mert mindig el vagyok havazva házimunkával!Ti nem így vagytok vele?Nem vagyok tisztaságmániás, de szeretem a rendet.Hogy telik egy napotok?Konkrétan mennyit játszatok vele egy nap?Mi már ügyese megyünk mindent szétpakol a kis drága én meg csak pakolok, pakolok.......:-)2011. szept. 15. 10:59
1/3 anonim válasza:
hát az en lánykám még nem jár, ugyhogy ha dolgom van odamászik hozzám, beszélgetek neki, de sokszor inkább hagyom a munkát és játszunk, néha bizony nagy a kupi, mert ö is szeret pakolni, de nem szeretem, ha nem jut idöm a játszásra, akkor nekem is olyan rossz érzésem van. este már nem nagyon csinálok házimunkát, mert fáradt vagyok/29 hkm / inkább akkor mikor alszik.délután sokat sétálunk, nagyihoz megyünk, stb.
2/3 anonim válasza:
Nálunk reggel 7kor van ébredés. Akkor megszoptatom, peluscsere, átöltözés és utána játék. Ő is megy már, sőt! Előszeretettel pakol szét mindent, az újságoktól megkezdve a konyharuhákon át, akár a szekrénykipakolásáig. Egy bizonyos mértékig hagyom, aztán együtt szépen visszarakosgatjuk. Ez is vele töltött idő, és tudnak már ők segíteni a rendrakásban is. Fél9kor visszateszem aludni, addig elpakolom a maradékot, valamint elkészítem a tízórait. 10kor ébred, akkor megtízóraizik, és utána megyünk sétálunk egy nagyot. Nekem annyiból jó, hogy mi a közeli oviból hozzuk az ebédet, így a főzéssel nincs gondom. Séta közben belépünk az ebédért. 1kor eszik, majd olyan fél2-2től megint alvás 4ig. Akkor uzsi, és játék. Legjobban azt élvezi, ha négykézláb kergetem, ő kacagva szalad előlem. De van olyan is, hogy befészkel az ölembe és mesét olvasok, vagy a poharazós készlettel játszunk, vagy formabedobóval. 7kor van pancsi, utána vacsi (szopizik) és fél 8kor alvás (előtte énekelek neki). Van hogy délután is sétálunk egyet, vagy elmegyünk a játszótérre, ez időjárás, meg igényfüggő. Én is szeretem, ha rend van, ezért is próbálom őt is erre tanítani, és együtt pakolunk. Próbáld ki szerintem, hogy a Te kis Mazsolád mit szól a közös rendrakáshoz! :D
3/3 anonim válasza:
Szia! 14 hós a fiam. Reggel 7 körül kel, reggeli, aztán játék. 9-kor tízórai, majd 10 körül elmegyünk sétálni kb délig. Utána ebéd, és alvás kb 2ig. Ez után játék kb 5-ig, (3-körül uzsi) aztán megint sétálunk egyet, esetleg játszóterezünk. Sötétedéskor hazamegyünk, eszik, utána még játék, aztán fél9kor pancsi, és 9kor alvás.(előtte még iszik egy tápszert, bár lassan leszokik szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!