Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónaposak vagyunk, egy pár...

8 hónaposak vagyunk, egy pár napja ha észreveszi, hogy közelítek az ajtó felé sírva fakad. Mi történhetett?

Figyelt kérdés
emmit nem tudok megcsinálni tőle. Eddig eljátszott magában is egy darabig, konyhában a pihiszékben ült addig. Most csak ott kuporoghatok mellette addig van el. Az egész lakás romokban, és én is:))
2009. ápr. 23. 12:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

szeparációs félelem! azt hiszi ha elmész a látótérből akkor elveszít!

egy pszichológus hallgató

2009. ápr. 23. 12:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
szeparációs félelem, most jön rá, hogy független, nem veled egy
2009. ápr. 23. 12:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Tudok neki valamit segíteni, vagy majd csak az idő oldja meg? Úgy sajnálom, mikor látom, hogy akármilyen elmélyülten is játszik, mindig észreveszi egy szempillantás alatt, hogy nem vagyok ott és máris sír.
2009. ápr. 23. 12:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Esetleg próbálgasd magyarázni neki, hogy csak a másik helyiségbe mész, ott is beszélj hozzá folyamatosan, hogy hallja a hangod. Pár hét alatt rájön, hogy ha kimész is, nem hagyod magára. 11 hós kislány anyukája.
2009. ápr. 23. 12:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Olvasom, hogy van pihiszéke. Én úgy csináltam, hogy ha valamit kellett csinálnom, nem pár pillanatra tűntem el, vittem magammal a pihiszékében. Még olyan is volt, hogy a wc előtt ült, amíg pisiltem... :) előző voltam.
2009. ápr. 23. 12:48
 6/7 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszi a választ!

Utolsónak üzenem: én is úgy járok wc-re:))

A pihiszékbe viszem magammal, de van amikor átkell szaladnom egy pillanatra a másik szobába, de tényleg csak egy pillanatra és vége a világnak

2009. ápr. 23. 12:55
 7/7 anonim ***** válasza:
nálunk is van ilyen, 8 hós lesz. és fordítva is megy nála. mikor szépen játszik egyedül, és belépek a szobába sokszor elkezd sírni, "panaszkodni". én ilyen hisztifélének vélem ezt inkább. azt hiszem ezzel próbál ölbe kerülni. A kimenetelnél mindig elmondom neki előtte, hova megyek, mindjárt jövök, mit csinálok. Van, mikor működik, van mikor nem. amíg nem üvölt veszettül, hagyni szoktam sírni, nyüglődni, mikor durvul a helyzet, akkor megyek be hozzá csak. nem tudom igazából, meddig fog ez tartani nála, mert egy ideig tök jól eljátszott egyedül akár fél órát is.:-(
2009. ápr. 23. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!