Mekkora súlyú és mennyit eszik, és alszik 3 hónapos (tápszeres) babátok?
Szia! Az én kislányom is hasonló a te babádhoz. 15 hetes, a tegnapi mérés szerint 63 cm és 5,85 kg. Édes kis hurkái vannak, szépen nődögél, pedig ő sem eszi meg azt a mennyiségt, ami a "nagykönyvben" elő van írva. Az éjszakát végigalussza (ált. 20.30-tól 6.30-ig), és még nap közben is elég sokat alszik. Múltkor kíváncsiságból feljegyeztem, h mikor volt ébren, és az jött ki, h 8,5 órát töltött ébren.
6X eszik egy nap, van, h csak 90 ml-t. Egy evésre 150 ml-nél még soha nem evett többet. Egy kevés tejem még van, így kb. 150 ml-t tudok neki adni naponta. A vizet nem szereti, de azt tanácsolták, h mivel a tápszernek nagy a szárazanyag tartalma, ezért minden étkezés után pár korty vizet vagy teát igyon a baba.
A védőnő javaslatára jövő héten kezdjük a hozzátáplálást egy kis almalével.
A kezeivel már játszogat, a héten kezdte el tartani hasonfekvésben a kis fejét és tegnap átfordult hátról hasra (bár szerintem az csak véletlen volt :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!