Pécsen melyik bölcsi jobb a Testvérvárosok terei (tvt) vagy a Nevelési Központi?
Figyelt kérdés
2,5 hós kisfiam van. Szeretném lassan beíratni. Személyes tapasztalatok is érdekelnek.
Nagyon köszönöm a válaszokat előre is!
2009. ápr. 23. 11:43
1/5 anonim válasza:
Jó lesz ha sietsz. Én tegnap voltam a Németh László utcaiban, utolsó napja volt a beíratásnak. És beíratni is már csak azokat lehetett, akik feliratkoztak korábban, hogy majd szeretnének beíratkozni, mi már tavaly rajta voltunk a listán, hogy majd idén ősztől mehessünk. Amúgy beíratkozáskor második lehetőségként én a tvt-t írtam fel, szerintem jó bölcsi, ott dolgozik egy volt osztálytársam és azt mondja, nagyon jól bánnak a gyerekekkel.
2/5 anonim válasza:
Ja ne haragudj, úgy olvastam, hogy két és fél éves :D:D
Akkor még időben vagy :)
3/5 A kérdező kommentje:
Én 2010 szeptemberétől szeretném csak. Akkor lesz másfél éves.
2009. ápr. 23. 11:47
4/5 anonim válasza:
Na bocs, hogy így három részletben írok, szóval a listákra persze bármikor fel lehet iratkozni, nem kell a hivatalos beíratáskor menni. És én a kettő közül a TVT-t ajánlom, meg hát a miénket, a Németh László utcait még.
5/5 A kérdező kommentje:
Hol van a Németh László utcai? Az is kertváros? Nemrég költöztünk ide, nem nagyon vagyok ismerős.
2009. ápr. 23. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!