Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más babája is eszi a papírt?

Más babája is eszi a papírt?

Figyelt kérdés
1 éves kislányom imád rágcsálni mindent ami papírból van.Más gyerek is ilyen?
2011. szept. 14. 20:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen most 1 éves a fiam és minden paírt megkóstol.Újság, nvőrének a királylányos kártyáit stb....Az utobbiért ki is kapott a tesótól.:-)
2011. szept. 14. 20:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Persze. Nyugi, leszokik róla és átszokik a virágföldre, kavicsra, homokra, stb :) Mindig van valami... :)
2011. szept. 14. 20:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Első vok:

Az én fiam is szerteti a virágföldet.Meg az udvaron az összes kavicsot átnyálazta.Meg a homokozóba lévő homokot is.

2011. szept. 14. 21:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Az én kislányom egyszer, amikor betg volt, nem volt hajlandó semmit enni, hiába kínáltam, aztán kimentem a szobából 2 percre, és addig megevett egy fél papírzsebkendőt. Azóta is enné ha hagynám.
2011. szept. 14. 21:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Ó igen, és nyalogatja a popsikrémet, szopogatja a macskaalmot, a törlőkendőt, a papucsokat. Már-már hihetetlen, hogy még nem szedett össze semmi csúnyaságot. Legújabb húzása a küszöb alól kihalászott porcica volt. Oda csak a pici ujjacskája fér be :).
2011. szept. 14. 21:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Bocsi az OFF-ért:

Nekem 6,5 hónapos a kislányom és mindent tényleg be akar kapni. Mennyire hagyjam neki? Mert amit írtatok... Hát, ha még ez jön. Csak már most is sajnálom mert semmit nem szabad. Mindent elzárok, elveszek tőle, hogy ne nyalogassa. A papucs most a menő és pont a talpát nyalja. Hagynom kellene? Minden ami számára érdekes, az tilos. Föld, homok... bele se merek gondolni. És igen, első baba :)) Ezért nem tudom mit hagyjak neki és mi az amit azért ne kapjon be.

2011. szept. 14. 21:29
 7/7 anonim ***** válasza:

21:13 vagyok.

Én elég hamar belefáradtam, hogy mindig a nyomában legyek, és mindent elvegyek tőle. Ő is első baba. Persze az igazán veszélyes dolgokhoz nem fér hozzá. Meg azért valahol bízom annyira a takarításomban, hogy ne kelljen túlzottan féltenem. Fel kell fedezni a világot, meg kell erősödni az immunrendszerének. Ami szerintem sokkal ijesztőbb, azok a lenyelhető, beszippantható, fulladást okozó dolgok, ezek miatt jobban aggódom. Bocsi, ha nagyon off lenne.

2011. szept. 14. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!