Más babája is eszi a papírt?
Első vok:
Az én fiam is szerteti a virágföldet.Meg az udvaron az összes kavicsot átnyálazta.Meg a homokozóba lévő homokot is.
Bocsi az OFF-ért:
Nekem 6,5 hónapos a kislányom és mindent tényleg be akar kapni. Mennyire hagyjam neki? Mert amit írtatok... Hát, ha még ez jön. Csak már most is sajnálom mert semmit nem szabad. Mindent elzárok, elveszek tőle, hogy ne nyalogassa. A papucs most a menő és pont a talpát nyalja. Hagynom kellene? Minden ami számára érdekes, az tilos. Föld, homok... bele se merek gondolni. És igen, első baba :)) Ezért nem tudom mit hagyjak neki és mi az amit azért ne kapjon be.
21:13 vagyok.
Én elég hamar belefáradtam, hogy mindig a nyomában legyek, és mindent elvegyek tőle. Ő is első baba. Persze az igazán veszélyes dolgokhoz nem fér hozzá. Meg azért valahol bízom annyira a takarításomban, hogy ne kelljen túlzottan féltenem. Fel kell fedezni a világot, meg kell erősödni az immunrendszerének. Ami szerintem sokkal ijesztőbb, azok a lenyelhető, beszippantható, fulladást okozó dolgok, ezek miatt jobban aggódom. Bocsi, ha nagyon off lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!