Más babája is megeszi a papírt? Lehet tőle baja?
Figyelt kérdés
9 és fél hónapos a fiam és ahogy papírt lát,rávetődik és mint valami kis iratmegsemmisítő,széttépi és megeszi?2010. szept. 13. 14:46
1/7 anonim válasza:
Aranyos lehet. :o)
A papír nem gond különösebben, a festék nem tesz jót, de kis mennyiségben elhanyagolható... :o)
Ahogy meglátod, vedd el tőle, talán pár hét, és már más dolgok izgatják majd...
2/7 anonim válasza:
mi az hogy! Már mondtam én is neki, hogy ha nagy lesz, akkor tuti elektromos iratmegsemmisítő lesz a szakmája!
De olyan élvezettel tudja enni, mintha minimum valami szarvasgombás gourman dolgot enne! :)
Elvileg a cellulózt nem tudja megemészteni, de nem hiszem hogy jót tesz a gyomrának meg a beleinek.
3/7 anonim válasza:
Az én gyerekem a könyveket rágja ezerrel!Persze nem én mellettem, hanem ha az apja vigyáz rá, akkor mire haza jövök, mindig találok megrágott könyvet a lakásban.Az apja mindig azt mondja, hogy ő figyelt,csak mire észreveszi addigra meg is ette a könyv egy részét!Engem meg esz az ideg, hogy nehogy valami baja legyen tőle!Mondjuk ezidáig még rendesen kikakilta nem lett tőle baja.(kopp, kopp).De már azzal is fenyegettem a férjem , hogy elválok ha még egyszer úgy vigyáz rá, hogy valamit megrág a gyerek.A múltkor 5 percre leszaladtama közértbe tejfölért, erre mire visszajöttem addigra a gyerek kiszedte az összes nedves babatörlőkendőt és meg is rágta rendesen.Szerencsére nem akadt a torkán, de hát nem igaz, hogy nem lehet egy gyereket 5 percre sem az apjára hagyni!:(
4/7 A kérdező kommentje:
az a baj,hogy amint elfordulok,talál valamit,amit megehet:színes prospektusok,megette az egyik orvosi receptemet,a nők lapjámat,minden címkét,a sport szelet papírját,amitől tiszta zöld lett a szája.elveszem,akkor meg hisztizik.egyébként tényleg úgy eszi,mintha a világ legfinomabb étele lenne.
2010. szept. 13. 15:13
5/7 anonim válasza:
Szia! Hát dettó.Az én babám már 13 hós de jópár hónapja ez megy.Már egy mesekönyvet befalt:)!Zsepit stb..
6/7 anonim válasza:
Hahaha... :)))
Az én kislányom is papírfaló! Kedvenc csemegéje a wc-papír gurigán maradt kis darab papírok. Hiába szólok rá már előre amikor meglátom hogy megkaparintott egyet, a füle botját sem mozdítja csak elégedetten tömi befelé.
7/7 anonim válasza:
Szia! Kiskoromban énis megettem a papirt, még emlékszem az izére is :) Bár már nemtudom mit szerettem benne annyira... Egyszer még lufit is ettem, anyu mesélte. És semmi bajom nem lett tőle 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!