Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a baba 1 évesen még javarés...

Ha a baba 1 évesen még javarészt csak anyatejet eszik az nem gond az egészségére nézve? Mondjuk a gyomrának nem lesz baja, hogy még nem eszik szilárd ételt stb. ilyen idősen v. később nem lesz hasfájós? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Nagyon szépen megy a súlya,azzal nincs probléma.
2009. ápr. 23. 09:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az anyatej már nem fedezi teljesen a szükségleteit, beszél orvossal ő pontosan megmondja milyen plusz anyagokat kellene bevinni. Akkor olyat adhatsz az ételekkel, vagy ha nehezen eszik mást egyéb kiegészítő termékekkel(pl c vitamin, vas stb)
2009. ápr. 23. 09:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
a gyomrának szerintem nem lesz baja, csak nehezebb lesz a szilárd kaját etetni vele később és itt igazándiból a vitaminokon van a hangsúly.
2009. ápr. 23. 09:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát egy évesen már szükse´ge van másra is mint anyatejre.A tejben már nincsen meg minden ami az ege´szse´ges fejlöde´shez kell.

Lehet,hogy nehezebben fog elkezdeni enni,a kanalat használni...

Nyugotan etesd öt,hiszen ma´r "nagy"baba.Attól még szopizhat.A lányom 15 hónapos mindent eszik amit mink,de még szopizik is.Igaz napközben nem,de alvás elött éjjel és reggel.

2009. ápr. 23. 09:22
 4/7 A kérdező kommentje:

Az orvossal már beszéltem,de nem igazán tudott semmit mondani, csak azt,hogy vannak ilyen babák akik nehezebben fogadják el a szilárd ételt és csak próbálkozzunk.

De már hónapok óta próbáljuk és hajthatatlan.Vasat azt írt fel az orvos és én is szedek vitamint,de ennyi.

2009. ápr. 23. 09:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor beszélj másik orvossal is, meg kellene egy vérvétel a babádnak, ha az rendben van nem lehet nagyon nagy gond. Azért járj utána szerintem, mert minket azért is rémisztgetnek mert csak tápit fogad el hét hónaposunk, pedig abban vannak hozzáadott vitaminok, tápanyagok.
2009. ápr. 23. 09:41
 6/7 A kérdező kommentje:
De titeket mivel rémisztgetnek?
2009. ápr. 23. 09:48
 7/7 anonim ***** válasza:

Én nem láttam még olyan felnőttet,vagy akár 3-4 éves gyereket, aki nem tanult volna meg szilárdat enni.A pohárból ivással is ez a helyzet, majd megtanulja, ha akarja, attól még nem hagyom játszani a cumisüveggel, csak iszik, és kész.

A vitamin-ásványianyag pótlást, ha megoldjátok, nem lehet gond, és inkább szopizás előtt kínáld kajcsival, hátha rákap

2009. ápr. 23. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!