Ha a baba 1 évesen még javarészt csak anyatejet eszik az nem gond az egészségére nézve? Mondjuk a gyomrának nem lesz baja, hogy még nem eszik szilárd ételt stb. ilyen idősen v. később nem lesz hasfájós? Tapasztalatok?
Hát egy évesen már szükse´ge van másra is mint anyatejre.A tejben már nincsen meg minden ami az ege´szse´ges fejlöde´shez kell.
Lehet,hogy nehezebben fog elkezdeni enni,a kanalat használni...
Nyugotan etesd öt,hiszen ma´r "nagy"baba.Attól még szopizhat.A lányom 15 hónapos mindent eszik amit mink,de még szopizik is.Igaz napközben nem,de alvás elött éjjel és reggel.
Az orvossal már beszéltem,de nem igazán tudott semmit mondani, csak azt,hogy vannak ilyen babák akik nehezebben fogadják el a szilárd ételt és csak próbálkozzunk.
De már hónapok óta próbáljuk és hajthatatlan.Vasat azt írt fel az orvos és én is szedek vitamint,de ennyi.
Én nem láttam még olyan felnőttet,vagy akár 3-4 éves gyereket, aki nem tanult volna meg szilárdat enni.A pohárból ivással is ez a helyzet, majd megtanulja, ha akarja, attól még nem hagyom játszani a cumisüveggel, csak iszik, és kész.
A vitamin-ásványianyag pótlást, ha megoldjátok, nem lehet gond, és inkább szopizás előtt kínáld kajcsival, hátha rákap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!