Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 és fél hónapos babátok...

2 és fél hónapos babátok mennyit eszik egy evésre?

Figyelt kérdés
Kislányom anyatejes, nem szoktam méregetni, csak nagy ritkán kíváncsiságból. Nincs vele baj, hízik rendesen, átalussza az éjszakát, nyugodt és mosolygós, de kíváncsiságból néha megnézem mennyit eszik. Ma reggel pl. 5-6 perc alatt 130-at szopizott, utána még kért enni, azt már nem mértem. Ez jó/elegendő?
2009. ápr. 23. 09:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia, az én kicsi lányom 2,5 hósan már 150ml-t bevágott.
2009. ápr. 23. 09:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor OK. Elvileg Ő is bevág ennyit, a második kört már nem mértem, de az is volt vagy 5-6 perc szopizás. :-)
2009. ápr. 23. 09:21
 3/4 anonim ***** válasza:

szia4

az én kislányom 9 hetes ma és 100-110 milli között eszik, napi 6szor...ideális a súlya, ma volunk a védőnéninél, 21dkgot hizott egy hét alatt:)

szerintem indulási súlytól is függ, mennyit eszik egy gyerek...amig nem fogy és nyugodt, kiegyensúlyozott, addig minden oké..

2009. ápr. 23. 10:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi is ennyi idősek vagyunk, de nálunk nagyon változó a mennyiség. Anyatejes,de eddig mindig mértem, hogy mennyit eszik. Mi kb. 20-30 percig szoktunk szopizni. 100-230 között van a mennyiség, ált. ötször eszik egy nap. Szerintem, ha hízik, akkor semmi gond, akkor biztos elég neki a tejcsi.
2009. ápr. 23. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!